>КАК РАБОТИ MMP ? MMP помага най-вече в изработването на

...
>КАК РАБОТИ MMP ? MMP помага най-вече в изработването на
Коментари Харесай

Любовта е лудост става домакин на международна работна среща с начинаещи продуценти

>
КАК РАБОТИ MMP? MMP оказва помощ най-много в изработването на Стандартното показване на план. То е наложително при подготовката на всички интернационалните копродукции, способства за по-доброто разбиране на плановете и понижава риска от тяхното недооценяване. След като бъде направено Стандартното показване на плана се изпраща на опитни миноритарни копродуценти от целия свят, обичайно работещи с MMP. Препоръките се интегрират в плана. Проектите, които провокират максимален интерес у интернационалните ко-продуценти, получават покана за присъединяване в ММР през месец ноември 2018. Четенето на сюжета и непрекъснатата противоположната връзка със експерт са част от процедурата.

КАКВО ЩЕ съдебна експертиза СЛУЧИ НА ФЕСТИВАЛА " ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ “? Международният кино фестивал " Любовта е полуда “ и MMP взеха решение да провеждат, с поддръжката на ИА " Национален кино център “, канал за планови поръчки на начинаещи продуценти от България.
Ако сте български продуцент при започване на своята интернационална кариера, можете да участвате с план сред април и август 2018 година.
От 15–ти април 2018 стартира работата по Стандартното показване на плана (проекти, които не разполагат с този документ, няма да бъдат вземани под внимание). Начинаещият продуцент има потребност единствено от своя компютър, само че в подмяна получава опция за разговор и противоположна връзка, приспособени към неговите съответни потребности. След това: На 28 и 29 август 2018 година, в границите на фестивала " Любовта е полуда “ 2018, ще се организира Международна работна среща. Първият ден ще бъде отдаден на разискването спецификите на интернационалните копродукции. В него ще вземат участие известни експерти, излъчени от общоприетия лист на MMP. През втория ден ще се проведат самостоятелни срещи с българските продуценти, показали своите планове. Експертите, участващи в Международната работна среща с българските начинаещи продуценти, ще бъдат на тяхно разположение, както през първия ден, по време на дебата, по този начин и през втория - по време на самостоятелните срещи.

ЕКСПЕРТИТЕ СА: Джулиан Фридман: специалист от висока класа, профилиран във всевъзможен тип литературни въпроси, отнасящи се до: основно изречение, синопсис, трийтмънт и други значими текстове, целящи по-доброто схващане на плановете от интернационална публика. Руди Тайхман: прочут немски продуцент със сериозна процедура в горещите въпроси на европейските копродукции като разработване на бюджети, финансови и календарни проекти и други Питър Армстронг: един от най-известните юристи в Лондон. Освен, че дава правни услуги за огромни холивудски продукции, той ръководи Лондонското кино учебно заведение и работи в Борда на шефовете на филмовия фестивал в Шефилд. Павлина Желева: продуцент от България, работеща в тясно съдействие с ММP. Успешните й европейски копродукции " Реквием " за Г-жа Й “ (режисьор Боян Вулетич) и " Чудо “ (режисьор Егле Вертелите) са осъществени посредством MMP.

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ МЛАДИТЕ БЪЛГАРСКИ ПРОДУЦЕНТИ, ЗА ДА БЪДАТ ПОКАНЕНИ ВЪВ ВАРНА? Да знаят, че: - работният език е английски; - плановете би трябвало да са получили (поне) помощ за развитие; - няма да се провеждат питчинги. 1. Да аплайват с план! За облекчение, следвайте Продуцентските насоки на MMP, които можете да намерите тук: http://www.iffmh.de/mannheim-meeting-place/mmp-2018-producer-guidelines/ 2. Да изпратят първия работен вид на Стандартното показване на плана, колкото може по-скоро, само че не по-късно от 30 май 2018 на и-мейл [email protected] (Julek Kedzierski, координатор на MMP)

Забележка: Помнете правилото, първи пристигнал – първи обслужен. Нямате интерес да започнете късно – всеки участник е третиран самостоятелно. Колкото повече време прекараме дружно, толкоз по-добре. Продуценти, приключили своята работа по Стандартното показване на плановете си до края на месец юли 2018 ще бъдат поканени във Варна. След актуализиране, на Международната работна среща, плановете ще влязат в нормалната процедура на MMP - противоположна връзка с опитни миноритарни ко-продуценти. Проектите, които провокират най-голям интерес, ще бъдат поканени в Манхайм през ноември 2018-та година. Възползвайте се от тази първа и неповторима опция да развиете плановете си благодарение на интернационално приети специалисти!

ВЪПРОСИТЕ СИ ЗАДАВАЙТЕ НА: Проф. Александър Грозев JulekKedzierski Артистичен шеф на CoordinatorMMPМФФ " Любовта е полуда “ email: [email protected] email: [email protected] direct: [email protected]
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР