Как паднаха могъщите. И още по-лошо за Манчестър Юнайтед, те

...
Как паднаха могъщите. И още по-лошо за Манчестър Юнайтед, те
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг претърпя последно унижение, за да остави бъдещето на Манчестър Юнайтед да виси на косъм

Как паднаха могъщите.

И още по-лошо за Манчестър Юнайтед, те изпаднаха от Европа без борба. Недостатъчно положителни за Шампионската лига, не даже задоволително положителни, с цел да стигнат до Лига Европа, те бяха наказани на проваляне, което ги остави на дъното в група А.

‌Това беше последното оскърбление за Ерик загар Хаг, чийто тимът се връща обратно. Слабото им предаване на " Олд Трафорд " би трябвало да породи спомагателни подозрения по отношение на бъдещето му. Ако играчите в действителност са зад мениджъра, те имат занимателен метод да го покажат, тъй като в никакъв случай не са изглеждали, че вършат знамение. Байерн Мюнхен изглеждаше като на втора предавка през цялата нощ, само че все пак Юнайтед не можа да се приближи до тях. Нито един път не изглеждаше, че Юнайтед отбелязва гол. Сега те не са отбелязали гол за 201 минути във всички надпревари.

Това място създаваше вълшебни европейски нощи, когато могъщи тимове се разпадаха измежду нажежена атмосфера, до момента в който Юнайтед беше същински състезател в тежка категория на Шампионската лига....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР