Как обират колите ни, но без да ги разбиват? Калоян

...
Как обират колите ни, но без да ги разбиват? Калоян
Коментари Харесай

Кражби със заглушител - как мъж олекна с 10 хил. лева

Как обират колите ни, само че без да ги разрушават? Калоян Георгиев е следващият пострадал от кражбите със заглушител. Мъжът е " олекнал " с 10 000 лв. през февруари, оповестява Нова тв.

Охранителни камери са уловили крадеца. Той е бил арестуван, само че след това пуснат на независимост.

От началото на годината единствено в София кражбите със заглушително устройство са 146.

Калоян Георгиев е обран на пазара " Ситняково ", откакто слиза от автомобила си за няколко минути, с цел да си купи сандвич.

" На 27 февруари колата ми беше затапена. При натискане на моето отдалечено, то беше заглушено с друго и автомобилът ми е останал отключен. Слязох от автомобила, мислех, че съм го заключил. Господинът е влезнал в автомобила ми, взел е огромна сума пари, преносимия компютър ми, телефона, всичко което си нося. Носех 10 000 лв.. Когато видях, че ми липсват парите, се огледах и видях, че на всички места има камери, което ми даде вяра ", споделя Калоян Георгиев.

На записите се виждало по какъв начин крадецът обикаля към колата и оглежда, в следствие отваря вратата и взима раницата с парите. Вижда се и лицето му. Калоян дал записите от охранителните камери на полицията.

" Целите дейности на полицията са извънредно тромави, счита Калоян. - След като го залавят, му обискират дома и откриват устройство вид запушалка. Хванаха го 2-3 дни, откакто пуснах тъжба. 3 месеца е стоял в ареста и по-късно е пусна10т. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР