Как обичате да си пиете кафето? Зависи много от коя

...
Как обичате да си пиете кафето? Зависи много от коя
Коментари Харесай

Забавен хороскоп: Зодиите на кафе

Как обичате да си пиете кафето? Зависи доста от коя зодия сте, настояват астролозите. Според тях на всеки знак от зодиака са присъщи избрани черти, предопределящи неговото отношение към ароматната напитка.

Овен
За този представител на зодиака пиенето на кафе е същински обред. Овните обожават самия развой на подготвяне на ароматната напитка и не го поверяват даже и на най-близките си хора. В избора си на кафе са изключително придирчиви и упорити – дълго търсят сорта, който ще им допадне най-вече, само че намерят ли го, всички други варианти просто престават да съществуват за тях.
Овните избират да пият кафе в добра компания, за тях това е форма на връзка.

Телец
Те обичат да пият кафе постоянно и на всички места – без значение дали в уютната си домашна кухня или в първокласен ресторант. И във всеки от тези случаи изпитват голямо наслаждение. По отношение на усета са много консервативни – имат си желан вид или микс, на който биха изневерили единствено в краен случай. За разлика от Овните, Телците не гледат на пиенето на кафе като на форма на обществено другарство. Приемат този развой като минути за отдих и презареждане с жизненост и сила, на мигове за релакс, в които никой няма право да им пречи.

Близнаци
Това е знакът на непостоянството, даже и когато става дума за кафе. Близнаците непрекъснато търсят нещо ново и извънредно, по тази причина и не се стопират дълго единствено на един вид кафе. За сметка на това обръщат внимание на всеки колорит при сервирането на кафе: размерите на чашата, избор на вид и марка, ситуацията, методът по който се сервира и така нататък Особено внимание обръщат на чашката като постоянно биха избрали пред всичко друго дребни чашки с истински форми и разцветки. Предпочитат да се любуват на ароматната напитка в компанията на близки другари, провеждайки дълбоки диалози или разгорещени разногласия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР