Как обаче са решили проблема там, за да не се

...
Как обаче са решили проблема там, за да не се
Коментари Харесай

И в Гюргево има опашки от тирове, но и по-добра организация

Как обаче са решили казуса там, с цел да не се пречи на останалите пътуващи и на жителите на Гюргево?

Отговор дава.

Опашките от чакащи тежкотоварни камиони не са проблем единствено на българската страна на границата от Русе към Гюргево. Подобна обстановка през вчерашния ден вечерта имаше и в Румъния, където близо 20 км подредени тирове чакаха реда си, с цел да преминат през Дунав мост. Как обаче са решили казуса там, с цел да не се пречи на останалите пътуващи и на жителите на Гюргево?

Опашката е подредена по новоизградения обходен път, който свързва Гюргево с Букурещ. Полицейски патрул пренасочва останалите коли по остарелия път през града, като по този начин не се смесват потоците и не се получават тапи. Самата колона се обикаля от полицейски автомобил, който следи за реда.

Трасето от новия обходен път е към 6 км, след което опашките се редят по пътя към Букурещ. Камионите са в една лента, като на място още веднъж има патрул. Другата лента е свободна за другите транспортни средства. За да не се получава струпване и да могат натрупалите се тирове да се придвижат към моста следено, камиони се стопират на няколко места по направлението от Букурещ към Гюргево.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР