Как можете да разберете от вашите разговори и действия, че

Как можете да разберете от вашите разговори и действия, че ...

Как флиртуват зодиакалните знаци

Как можете да разберете от вашите разговори и действия, че те флиртуват с вас?
ОВЕН
Той е активен във всичко, а що се отнася до флирта, тогава трябва да търсите равен на Овен. Овенът се проявява като отговорен и приятелски настроен човек. Неговите оръжия са чувство за хумор и лидерски качества. Трудно е да се устои, ако Овенът знае какво иска. Флирт няма да остане незабелязан.
ТЕЛЕЦ
Откритостта и праволинейността, с които Телецът започва да действа, очарова и привлича вниманието. Той обича романтични срещи, подарява цветя, може да гледа в очите дълго време със специална нежност.
БЛИЗНАЦИ
Те обичат да държат всичко под контрол. Обичат да изненадват. Първо мислят, после действат. Като правило това са едни от най-ярките представители, които са в състояние да завладеят за възможно най-кратко време.
РАК
Лекотата, с която Ракът „влиза в битка“, е много благоприятна за комуникация. Те не обичат да натискат и настояват, за тях е важно момичето да се чувства комфортно. С чувство за хумор Раците се справят добре, знаят за това и го използват!
ЛЪВ
С Лъвовете всичко е много просто. Няма да се скриете никъде от неговата атака. Ако представителят на този знак ви е харесал, тогава близкото бъдеще е предопределено. Той ще бъде упорит, красив, енергичен, прекрасен, пламенен, весел, пълен с идеи!
ДЕВА
Скромният характер не позволява на Девата да действа упорито. Те са меки и действията им ще съответстват на това. Ненатрапчиво, но искрено ухажване ще остави специална следа с романтичен аромат в сърцето ви.
ВЕЗНИ
Ще се съмнявате до последно: какво иска той? Флиртува ли или е просто такъв с всички? Флиртът на Везните е „на ръба на приятелството“.

ТОП 5: Най-желаните ЗОДИИ, които привличат всички ТОП 5: Най-желаните ЗОДИИ, които привличат всички
Обаянието и привличането са неща, които никой не може да обясни. Те са съвкупност от външност, увереност, характер и какво ли още не. Е...
СКОРПИОН
Много зависи от това каква е крайната цел на Скорпиона. Ако наистина се е влюбил и иска да плени момиче, той ще се покаже на първо място героично. Всяка стъпка ще има цел - да демонстрира сила, интелигентност, доброта.
СТРЕЛЕЦ
Безкрайно активен. Те са в състояние да прилагат хитрост, мъдрост и всичко друго. Стрелецът ще ви обгради с грижа, внимание, много чести обаждания, ще бъде възможно най-близо.
КОЗИРОГ

Защо не ти пише пръв, но ти отговаря веднага, когато го потърсиш? Защо не ти пише пръв, но ти отговаря веднага, когато го потърсиш?
Когато някой красавец се появи в обкръжението ни, не се бавим много и намираме координатите му в социалните мрежи. Разменяме си приятел...
Във всяко малко нещо ще видите най-концентрирания Козирог, който усърдно ще носи чадър над вас или ще отваря вратата на колата пред очите ви.
ВОДОЛЕЙ
Те обичат да „превземат с интелект”. За Водолеите статусът е важен, атмосферата е важна, подробностите са важни. Ето защо те по всякакъв възможен начин ще се открояват от тълпата, за когото и да изберат.
РИБИ
Те не обичат дълги ухажвания. Предпочитат откровеност и прямота. Рибите флиртуват с вас, ако между вас започнат да се появяват откровени разговори. Обикновено Рибите не губят време за нищо празно и не го пускат в душата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com