Как можеш да се подготвиш за втора вълна на Covid-19?

...
Как можеш да се подготвиш за втора вълна на Covid-19?
Коментари Харесай

Как да премахнем бактериите и да пречистим въздуха вкъщи

Как можеш да се подготвиш за втора вълна на Covid-19? Или за всевъзможен различен вирус?

Вече знаеш, че положителната хигиена има основно значение за попречване на разпространяването и преместването на вируса. Но по какъв начин да си сигурен, че равнището на хигиена е задоволително високо и продължително? Това е нескончаем и повтарящ се развой и от време на време ни се коства, че забравяме за някои домашен задания или просто не ни остава време.



 

Предлагаме ти няколко съвета и трикове.
Създай си ежедневна рутина за разчистване
Вероятно към този момент знаеш по какъв начин да си миеш ръцете вярно. Препоръчително е миенето да трае най-малко 20 секунди и постоянно да повтаряш процеса. Същото важи за облеклата и повърхностите, които най-често се употребяват. Изглежда като че ли всичко, с което се занимаваме, е да перем, чистим, перем, чистим …

За да улесниш нещата, създай си утринна или вечерна рутина, в която да включиш изпиране на облеклата и разчистване на главните повърхности като ежедневна задача, също както е миенето на зъбите. По този метод ще приключваш всичко по-бързо, също така можеш да прибавиш детайл на развлечение и игра, като присъединиш към рутината и другите членове на фамилията.

 
Превърни го в развлечение! Включи цялото семейство!
Сигурно няма да повярваш, само че чистенето може да бъде занимателно. Как?
Пусни обичаната си музика и се пробвай да пееш и танцуваш, до момента в който чистиш. По този метод, ще повдигнеш настроението си и ще си осигуриш малко фитнес.Кой може да го направи по-бързо? Устройте си съревнование. Включете таймер и вижте кой ще се оправи с чистенето най-бързо.Игра с награди: начертайте таблица с точки и я окачете на стената. Всяка задача с разчистване ще носи избран брой точки. Включи колегата, децата, братя и сестри и оня, който събере най-вече точки в края на седмицата, печели!
 
Улеснявай, улеснявай и отново улеснявай
Цялото това почистване може и да наподобява натоварващо. Обаче, в случай че улесниш процеса, той може да се трансформира в нещо, което правиш „ апропо “, за нула време. Как?
Използвай подобаващи почистващи артикули, които ще ти спестят време:
Вместо да използваш почистващи кърпи, които би трябвало да переш след всяка приложимост, достави се с дезинфекциращи еднократни кърпи, които можеш да изхвърлиш след прилагане.  

Не си губи времето да почистваш подовете на ръка, използвай парочистачка. Можеш да я прилагаш на учудващо огромен брой домашни повърхности, в това число плочки и дървени подове, фаянс, умивалници, вани, плотове, килими, матраци, тапицерия, душове, фурни, плотове за печка, скара, стъкло и други
Използвай едни и същи повърхности всякога
Винаги слагай продуктите, които има възможност да са били в контакт с вируси и микроби, върху една и съща повърхнина. По този метод ще почистваш и дезинфекцираш единствено тази зона, а не цялата стая.
Поддържай еднакъв и ред на разчистване
Винаги започвай от най-мръсната част на жилището и завършвай с най-чистата.
Ако нямаш време да изпереш нещо, изчакай 24 часа, преди да го облечеш още веднъж.
 

Ако връхните ти облекла са се измърсили и нямаш време да ги изпереш  - можеш още веднъж да ги облечеш, откакто ги поставиш в обособен долап или място за най-малко 48 часа. Така няма да се притесняваш за сигурността си, когато ги обличаш.

 
Снабди се с нова технология. Тя може да сътвори чудеса.
 

Чувал ли си в миналото за  UV-C технология? Тя дейно и безвредно стопира възпроизвеждането на бактериите, гъбичките и вирусите, като обезпечава по-свежа и здравословна среда на всички места, където имаш потребност от нея. п рави тъкмо това, като употребява UV-C технологията и оказва помощ да дишаш чист и безопасен въздух, без маска и без да се страхуваш от вируси.  

Ако към момента се колебаеш, ще ти разбираем по какъв начин работи: , която прониква през външната клетъчна мембрана на микробите, минава през клетъчното тяло и унищожава ДНК –то им, като отстрани опцията за възпроизводство и ги деактивира. Накратко стопира разпространяването на вирусите.  

Елементарно, нали? Заслужава си да опиташ.

 

* обява

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР