Как можел Вебер да си мисли, че арестуват Борисов просто

...
Как можел Вебер да си мисли, че арестуват Борисов просто
Коментари Харесай

Рашков възмутен от Манфред Вебер, а Божков можел да си стои „където си иска“

Как можел Вебер да си мисли, че арестуват Борисов „ просто ей по този начин “, ядоса се вътрешния министър, който имал 470 страници „ съществени данни “ от Черепа против Борисов
„ Божков не би трябвало да прави безусловно нищо, може да стои където си желае. Може да бъде разпитан по друго произвеждане посредством видеоконферентна връзка. Това го има в Наказателно-процесуален кодекс и тази правна опция и деяние при избрани предпоставки и условия може да бъде употребена по най-икономичния метод и публицистите през днешния ден демонстрираха, че това може да стане. Той през днешния ден даде сведения и това можеше да стане съвършено доказателство деяние, в случай че се обработи в протокол “.

Това съобщи пред медиите министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Подчинените му за няколко месеца били събрали 470 страници против Борисов, Арнаудова и Горанов. Миналата седмица трябвало да изберат дали да ги дадат на прокуратурата или да арестуват тримата. В тези няколко тома обаче очевидно няма директни доказателства, тъй като такива по този начин и не бяха оповестени.

„ Не както счита Манфред Вебер, че просто ей така… Може би не е стигнала тази информация съзнателно, че има 500 страници материали, получени от Васил Божков, който дава сведения, че е бил изнудван. Българския народ сме някакви овце, ние не би трябвало да знаеме нищо, единствено тъй като някой от прокуратурата по този начин е решил “, съобщи още вътрешният министър, съгласно който прокурорите били „ полуграмотни “.

Освен това изиска от „ българите “ да обяснят най-сетне на Манфред Вебер кой е Бойко Борисов, който съгласно него, единствено се правел на „ десен “. От трибуната на институцията, която оглавява Рашков се върна десетилетия обратно и съобщи, че през 1990 година Борисов бил напуснал Министерство на вътрешните работи, тъй като не желал да се отхвърля от… партийния си билет в Българска комунистическа партия.

В самото начало на брифинга, Рашков изхвърли медии с претекста, че били представители на политическа партия, а той не бил там да прави политическа агитация. В последна сметка, никой не беше позволен да задава въпроси.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР