Как може млада дама на 28 години от село Крушовица

...
Как може млада дама на 28 години от село Крушовица
Коментари Харесай

Върбакова: Няма да допуснем да ни превръщат в марионетка

Как може млада дама на 28 години от село Крушовица да си купи Техноимпекс? Това попита Гинка Върбакова, която бе изслушана на взаимно съвещание на комисиите по енергетика и спор на ползи в Народното събрание.

В изказването си Върбакова заподозря разнообразни политически сили, които по думите й са видели в тази договорка опция за трупане на дивиденти.

" Сериозно подценихме ролята на политическата конспирация в тази обстановка. Атаките против нас са поради политически ползи " , съобщи тя. Върбакова засяга изявлението на политически водач - Как може млада дама от Пазарджик да си купи ЧЕЗ? Именно на този въпрос Гинка Върбакова отговори с въпрос: Как може млада дама на 28 години от село Крушовица да си купи Техноимпекс?

Въпросът на Върбакова провокира бурната реакция на левицата.

" От година приготвяме документи за тази договорка ", съобщи Върбакова. Още повече притежателят на " Инерком " заподозря сюжет за " политически и стопански шантаж " и " груба интервенция в капиталовите планове на една компания " като информацията за тях била степен на сатинизиране.

Те желаят да завоюват по длъжностен ред, подмолно, изкривявайки медийната среда . Това е сюжет, в който изрично отхвърляме да участваме. Искаме да опровергаем подозренията, че нямаме биография и опит, съобщи Върбакова.

Тя се закани с юристите на сдружението да прегледат всички изказвания и обидни квалификации, с цел да търсят правата си.

" Няма да допуснем да ни трансформират в марионетка ", съобщи Върбакова и заявява, че макар произнесените и тиражираните неистини, екипът й е подготвен да се срещне с представители на президентската институция, на политическите централи, с цел да кажат истината.

Върбакова сподели още, че едвам тази заран се е срещнала с министър-председателя.

" Ние сме съгласни да включим страната в договорката, тъй че тя да има надзор ", заявява още тя пред депутатите и напомни, че договорът съдържа дълготрайна възбрана за смяна на собствеността .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР