Как медиите в чужбина отразиха предсрочните избори у нас?В статия,

...
Как медиите в чужбина отразиха предсрочните избори у нас?В статия,
Коментари Харесай

Как изглежда вотът у нас през погледа на чуждите медии

Как медиите в чужбина отразиха предварителните избори у нас?

В публикация, оповестена преди изборите, " Дойче веле " на британски написа за изборите " Уморени от неистини, младите гласоподаватели в България желаят зелени решения и битка с корупцията ".

След вота Асошиейтед прес обобщава, че наподобява анти-елитарна партия е победител в българските парламентарни избори.

Обръща внимание, че без да е прочут формалният резултат, печелившият Трифонов е споделил, че няма да образува коалиция, а ще поеме политическа отговорност и предложи държавно управление.

Евронюз натъртват на обстоятелството, че спечелилият в борбата не е явен след гласуването на българите против партиите на статуквото. Медията отбелязва ниската изборна интензивност и я отдава на апатията и антипатията на българските гласоподаватели. Заключват, че политическата кариера на Борисов е съвсем несъмнено завършила.

За " Политико " огромният победител в българските избори също не е явен, изданието предвижда, че резултатите потапят балканската страна в по-дълбока неустановеност от предходното неубедително гласоподаване през април.

Македонският уебсайт Плюс инфо, несъмнено е извадил на челно място думите на спечелилия Слави Трифонов, че ще изпрати северномакедонски космонавт във вселената.

Автор: Евгения Атанасова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР