Как липсата на интимен живот се отразява на жената? Дори

...
Как липсата на интимен живот се отразява на жената? Дори
Коментари Харесай

Липсата на полов живот при жената е опасна: Болестите, до които води интимното въздържание

Как неналичието на съкровен живот се отразява на дамата? Дори и да не допускате – доста зле, безапелационни са експертите.

В природата ни, скъпи дами, е вменено това да имаме постоянни интимни контакти, тъй че е неуместно да се съпротивляваме и да потвърждаваме нещо на другите. Разбира се, постоянно можете да убедите своите познати, че сте самостоятелни от физиологичните потребности, само че това в действителност не е по този начин. Ако дълго време отказвате фамилиарност, можете да се сблъскате с редица неприятности, като стрес, незаинтересованост и даже разнообразни болести. Това важи изключително за по-емоционалните представителки на нежния пол. Нека да поговорим за това по какъв начин неналичието на съкровен живот се отразява на дамата и в действителност ли тя се нуждае от толкоз доста от него?

Как неналичието на ceкс въздейства на дамата?

Жената развива фригидност

От неналичието на ceкс дамата развива фригидност. Колкото по-дълго дамата не е правила ceкс, толкоз по-голяма е вероятността тя да не е в положение да доближи до оргазъм. В този случай няма разлика дали е девствена или не. Фригидността е много рисково нещо, тъй като в никакъв случай повече не можете да изпитате същинско физическо задоволство в живота си, тъй че не трябва да вършиме дълги почивки от секса. Понякога дамите, които живеят в брак, също стават фригидни, тъй като просто престават да желаят фамилиарност с течение на времето. Ако след месеци или даже години се появи желанието за фамилиарност, евентуално ще бъде мъчно да се доближи до възприятие на оргазъм.

Жената придобива мъжки черти

От неналичието на ceкс при дамата се появяват черти на мъжкия темперамент. Колкото и да е тъжно, дамите без съкровен живот стартират да се трансформират в мъже. Те стартират да се държат като представители на мощния пол, стават по-корави и по-смели. В природата е заложено дамата да бъде мека и подчинена и в случай че няма никой, който да господства над нея, тя стартира да демонстрира несъразмерна апатия. Разбира се, мъжете няма да харесат такава жена, тъй че тя се оказва в циничен кръг. Подобни промени ще бъдат от изгода за кариеристките, които желаят да заемат избрана позиция и да се изкачат по кариерната стълба, само че тези дами, които мечтаят за семейство, не се нуждаят от черти на мъжкия темперамент в себе си.

Провокират се разнообразни болести

От неналичието на ceкс е допустимо дамата да развие редица болести. Всъщност в този случай роля играе не наличието или отсъствието на ceкс, а неговото качество. Това е напълно просто и разумно обяснено. По време на възбуденост огромно количество кръв тече към гениталиите, само че с цел да може тя бързо да си тръгне, е значимо да се доближи до най-високият връх на удоволствието. Ако дамата не получи оргазъм по време на фамилиарност, тя стартира да развива разнообразни типове болести. Ако въобще няма фамилиарност, само че нежният пол от време на време се възбужда, резултатът е същият. И тук доста зависи от мъжа, тъй като той може да се грижи за партньорката си или да се тревожи единствено за себе си. За да нямате разнообразни болести на гениталните органи, намерете си сътрудник, който ще ви обича и ще се грижи за вашето задоволство.

Жената става нападателна

От липса на ceкс дамата става нападателна. Поради недоволството и неудовлетвореността в съкровен проект дамите стартират да се нервират и нервничат. Понякога това е съзнателно, тъй като те осъзнават своята малоценност, затова експанзията им последователно нараства. Такива дами също по този начин стартират да развиват отрицателно отношение към мощния пол, пробвайки се да потвърдят своята самостоятелност. Те, несъмнено, прелестно схващат, че казусът е в тях и е належащо да  работят върху себе си, само че с цел да не помислят другите това за нещо неприятно, те стартират да нападат първосигнално. Това се случва и на подсъзнателно равнище, когато дамата не схваща какъв брой е значимо да включва секса в всекидневието си, само че продължава да води нормалния си метод на живот.

Появяват се депресии и боязън

От неналичието на фамилиарност дамата изпитва разнообразни типове депресии и стрес. Липсата на ceкс може да докара даже до психологични разстройства на личността, защото физиологията е тясно обвързвана с мисленето. Жената стартира да се усеща ненужна и необичана и заради това се развиват у нея ужасни комплекси. С течение на времето тя престава да се радва на живота, от време на време не разбирайки каква е била главната причина. Правенето на ceкс е отлична профилактика на напрежението и депресията, тъй като дамата има нещо общо с страстите си. Ако постоянно се наслаждавате на интимния си живот, неизбежно ще забравите какво е неодобрение от себе си и живота.

Влошаване на благосъстоянието по време на менструалния цикъл и менопаузата

От неналичието на ceкс при дамата се получава утежняване на благосъстоянието по време на менструалния цикъл и менопаузата. Всъщност оргазмът е отличен масаж на матката, тъй че постоянният ceкс с постигането на най-голямо наслаждение е отлична профилактика на мъчителните менструални дни и труднате менопауза. Ако дамата желае да се усеща чудесно всеки ден, тогава тя би трябвало да се грижи за здравето си. Любящ сътрудник може да стане нейн асистент, стига удоволствието на обичания човек за него да е преди всичко. Редовният съкровен контакт сигурно ще ви помогне да понасяте по-лесно избрани дни от менструалния цикъл и менопаузата.

Влошава се положението на кожата и косата

Липсата на фамилиарност при дамата утежнява положението на кожата и косата. Това също е потвърдено, защото по време фамилиарност отделяте полови хормони, които по един или различен метод въздействат върху положението на тялото ви. Ако ограничите интимните връзки, тогава тялото няма да отделя хормони в нужното количество. Но също по този начин не трябва да се втурвате в обятията на първия човек, който срещнете. Учените потвърдиха обстоятелството, че дамата, която прави постоянен ceкс с постоянен сътрудник, остава по-дълго млада. Разбира се, това е резултатът на постоянния ceкс върху нейната репродуктивна и сърдечно-съдова система.

Струва си да насочите напъните си към възстановяване на качеството на интимния ви живот, тъй че външният ви тип да бъде безукорен и настроението ви положително, без значение от проблемите, които ви пречат в всекидневието.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР