Как лесно да изчистите банята без химия Никой не обича

...
Как лесно да изчистите банята без химия Никой не обича
Коментари Харесай

С тези трикове за почистване на дома, той ще светне като нов

Как елементарно да изчистите банята без химия

Никой не обича да употребява отровните препарати прекомерно доста и прекомерно постоянно и в случай че и вие сте по този начин, този способ ще преобърне живота ви.

Единствено ви би трябвало четвъртина грейпфрут, оваляна в захар и да забършете с него мръсните повърхности.

Комбинацията от захар (в ролята на абразивни частици) с киселината, съвършено ще ви измъкнат от мръсотията.

Лимонено масло за унищожаване на етикети

Най-лесният метод е да употребявате слънчогледово масло. Единственият му минус е доста мазната основа, след която би трябвало много настойчиво да мием ръцете си. Можете да употребявате и лимоно масло, което даже работи по-добре, като не е толкоз мазно и ароматът му е прелестен.

Как да излеете мазнината, без да омажете всичко или да запушите мивката

Никога не изливайте олиото в канала, тъй като можете да развалите мивката си доста съществено. Това, което би трябвало да извършите, е да покриете съд с фолио, с лека хлътналост, сипете в нея мазнината и почакайте, до момента в който се втвърди, а след това вземете фолиото и го изхвърлете.

Подредба на почистващите препарати

Най-удобно ще е да ги съхранявате в количка или кошничка. Защо? Защото колкото и добре да са подредени, когато започнете да почиствате дома, няма по-досадно от това да тичате напред обратно за следващата бутилка с препарат.

Скритият източник на прелестен мирис в тоалетната

Тъй като доста хора страдат от редица алергии, които не им разрешават да употребяват ароматизатори в тоалетната или даже от време на време и ние самите считаме, че те миришат прекомерно мощно, има следващия дребен трик, който да реши този проблем. Трябва ви единствено етерично масло, което напълно внимателно да нанесете отвътре на ролката с тоалетна хартия.

Как да не забравяте да почистите петната по облеклата

Ако по облеклата ви има петна, когато ги хвърляте в пералнята, доста постоянно забравяме, че някои от тях имат потребност от по-специално внимание, преди да проработи пералната машина. 

Този проблем със забравянето се взема решение доста елементарно, като към коша за пране сложите платнена торба, посредством която да делите сходни облекла.

Как елементарно да измиете блендера

Просто използвайте функционалностите на блендера. Налейте вода в съда му, прибавете препарат и включете за 10-тина секунди. После изплакнете с вода и сте подготвени - няма потребност да се мъчите с огромната му купа над мивка, дружно с другите съдове.
Край на отровната мухъл в банята с тези ефикасни трикове
Меден сулфат Разредете 100 гр. в 10 литра вода и нанесете, като оставите да работи 2-3 часа, а по-късно изплакнете щедро с вода и п...
Прочети повече
Как да премахнете мазни петна от пластмасови контейнери

Много постоянно пластмасовите ни кошове добиват тъмни петна по дъното си, когато са употребени от известно време. Това което би трябвало да извършите е да налеете във въпросния съд вод, да добавите препарат, а след това върху това да наредите няколко части кухненска хартия. Затворете, разклатете и вижте по какъв начин хартията всмуква всичко излишно. 

После единствено изплакнете.

Почистване на гребените и четките за коса

На всички дами ни се е случвало да ни побъркват насъбраните косми в четката за коса, които не оказват помощ на косата и скалпа ни до момента в който се разресваме. 
Това са 5-те неща в дома, които би трябвало да почиствате непрекъснато!
Компютър Всичко, което пръстите ви допират, е богато на микроби и бактерии, за това не забравяйте постоянно да изтривате монитора и ком...
Прочети повече
Лесно е обаче да се почистят, като просто накиснете четката в съд с вода и шампоан (или сода). След половин час ги разтъркайте и изплакнете под течаща вода.

Лесен метод за разчистване на долната част на ютията

Всички сме виждали по какъв начин ютията може да се замърси изпод толкоз доста, че да добие ужасяващ застарял тип и даже от време на време да унищожава облеклата ни.

Но единственото, което би трябвало да извършите е да употребявате едно хапче парацетамол. Хванете го с пинцета, включете ютията и когато дъното ѝ се загрее, започнете да търкате с хапчето. От нагряването то ще се стопи и ще разтвори мръсотията по пътя си. След това забършете с забрадка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР