Как критикувате любимия е от значение, обаче и количеството е

...
Как критикувате любимия е от значение, обаче и количеството е
Коментари Харесай

Как да критикувате конструктивно любимия

Как критикувате обичания е от голяма важност, обаче и количеството е значимо

Забележките за дреболии в действителност са дребнави, само че подли, тъй като имат свойството да се натрупват и да скапват трайно връзките. Мъжът заживява с мисълта, че каквото и да прави, все бърка, обичаната все е недоволна, все желае да го ремонтира и усъвършенства.

Внимавайте да не влезете в този капан

Но огромните си недоволства не премълчавайте. Именно за тях давайте противоположна връзка на колегата си. Критиката, поднесена по подобаващ метод, предотвратява затруднения в връзките, тъй като почтено съобщавате какъв е казусът и почтено обсъждате по какъв начин може да се позволи. Самият факт, че казвате на мъжа си какво ви ядосва или тревожи, значи, че не се страхувате да бъдете откровени, и се надявате, че можете да постигнете единодушие.

При предоставяне на противоположна връзка или градивна рецензия

Опитайте това:

• Подхождайте към тематиката в подобаващ миг. Моментът, в който сътрудникът ви влиза през вратата, не е подобаващ миг за рецензия.

• Поставете под въпрос претекстовете си да критикувате колегата си. В огромната картина фактът, че той оставя кухненските шкафове отворени, в действителност ли ви тормози задоволително, с цел да създадете проблем?

• Фокусирайте се върху характерното държание на колегата си, а не върху цялата му персона. Например, не желаете да кажете: „ Ти просто не си занимателен “. Вместо това бъдете съответни, като кажете: „ Забелязах, че не ти харесва да вървиш на спектакъл. На мен ми се върви от време на време и ще се веселя да си с мен, тъй че можем ли да поговорим за това по какъв начин да се оправим с това разграничение? “

• Бъдете позитивни. Това е ОГРОМЕН пропуск, който множеството двойки вършат. Опитайте да оформите горния проблем позитивно, като кажете: „ Забелязах, че наподобява не харесвате спектакъл, само че въпреки всичко си човек на изкуството, по един или различен метод. “

• Дайте на колегата си опция да изясни или да предложи противоположна връзка. Това е двупосочен развой.

Иначе премълчаването храни отрицателните страсти

Проблемите се натрупват, задълбочават се и избухват по-опасно.

Специалистите по брачни връзки акцентират, че основата на хармонията във всяка двойка е в тънкия баланс сред шерването на отрицателни усеща и великодушието. Говорете с колегата за това в държанието му, което ви мъчи. Но доста внимавайте какво в действителност ви мъчи, бъдете необятно скроени и не забравяйте, че никой не е съвършен.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР