Как живеят, къде спят, за какво мечтаят деца от различни

...
Как живеят, къде спят, за какво мечтаят деца от различни
Коментари Харесай

Впечатляващи фотографии: Къде спят децата по света

Как живеят, къде спят, защо мечтаят деца от разнообразни страни по света?
Британският създател Джеймс Молисън ни придвижва в детските стаи на деца от разнообразни страни по света.

Джеймс Молисън е роден в Кения през 1973 година, само че израства във Англия. Учи изкуство и дизайн в Оксфордския университет, а по-късно кино и снимка в Училището за изкуство и дизайн в Нюпорт. Премества се в Италия, където стартира работа за креативната лаборатория на Benetton. От август 2011 година Молисън работи като креативен редактор на списанието " Colors " с Патрик Уотърхаус.

През 2009 година печели премията „ Odden Vic “ от Кралското фотографско сдружение, което е удивително достижение за фотографията, защото е първият английски актьор, който завоюва премията на възраст под 35 години. Негови произведения са оповестени в доста влиятелни издания по целия свят, в това число и в такива реномирани като " The New York Times Magazine ", списание „ The Guradian ”, „ GQ “, " New York Magazine ”, “Mond ”… Последната му все още книга с детски фотографии е оповестена през април 2015 година и в нея са включени фотоси, които създателят е снимал през разнообразни интервали от време, до момента в който е бил на отмора.

През ноември 2010 година Молисън разгласява книгата в която през обектива на фотоапарата си споделя историите на разнообразни деца от целия свят, като снима техни портрети и стаите, в които спят.

В книгата му има 56 фрагмента. Разгледйате част от тях, които в действителност са впечатляващи. Разгледайте ги!







































Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР