Как изглеждат обществените телевизии в Европа, в контекста на дигиталната

...
Как изглеждат обществените телевизии в Европа, в контекста на дигиталната
Коментари Харесай

Дигиталната промяна: Как трябва да изглеждат обществените медии

Как наподобяват публичните малките екрани в Европа, в подтекста на цифровата промяна и какви са новите провокации пред медиите - тематиката в Сутрешния блок на Българска национална телевизия разяснява доктор Саша Скот, началник на плана " Инициатива за цифрова промяна " на Европейския съюз за радио и телевизия.

Д-р Саша Скот, началник на плана " Инициатива за цифрова промяна " на Европейския съюз за радио и телевизия: Дигиталната промяна стартира. Начинът, по който гледаме на медиите, към този момент е изменен. Погледнете в рейсовете, в метрото, погледнете децата - всичко е променено. Като социална медия, на нас се поставя неповторимата роля да работим за построяването на едно крепко общество.
Публиката желае да взе участие, желае да води разговор, изясни доктор Скот. Финансирането на планове в подтекста на дигитализацията обаче е скъпо начинание и би трябвало да бъдем умни при разходването на парите, добави специалистът.
Д-р Саша Скот, началник на плана " Инициатива за цифрова промяна " на Европейския съюз за радио и телевизия: Вие, ние, разполагаме с един доста мощен глас и просто опирайки се на технологията, би трябвало да трансформираме нещата.
Вижте целия диалог във видеото!
 Българска национална телевизия е хазаин на семинар за цифрова промяна Българска национална телевизия е хазаин на семинар за цифрова промяна
Българска национална телевизия е хазаин на районен семинар, отдаден на една от най-важните начинания на Европейския съюз за радио и телевизия - цифровата промяна....
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР