Как едно съвсем обикновено, дори бихме казали привлекателно момиче от

...
Как едно съвсем обикновено, дори бихме казали привлекателно момиче от
Коментари Харесай

Шокиращо! "Грешната Андреа с големите бомби" проговори за метаморфозата си

Как едно напълно нормално, даже бихме споделили привлекателно момиче от Бургас, си завоюва прозвището „ Грешната Андреа с огромните бомби “? 22-годишната студентка от Бургас претърпя тотална трансформация в границите на няколко години. Както БЛИЦ писа тя изпълни до спукване гърдите и устните си със силикон, които получиха гротескна форма и сега се радва на своята минутка популярност по медиите.




По време на Балове 2016 тя се появи на 24 май като същинска Малвина или синя кукла Барби и провокира същински възторг измежду зрелостниците до Пантеона със своя другоземен и леко екстравагантен външен тип. Още на бала си Андреа призна пред нашия екип, че е луда фенка на фолкпевицата със същото име, която е гадже на Кобрата, и ненапълно й подражава, само че никой не очакваше да стигне такива висоти в силиконовите среди. Гърдите и устните й основават чувство за напрежение и заплаха, че всеки миг ще експлодират.


Всъщност Андреа е интелигентно момиче, приключила е ГПНЕ „ Гьоте “ с отличен триумф и следва Немска лингвистика в СУ „ Св. Климент Охридски “. Преди тя е изглеждала напълно друго и единствено можем да гадаем какво я е предиздвикало да стигне дотук – да надмине Джулиана Гани и всички носителки на купата „ Мис Силикон “ ведно, написа "Флагман ".


Ексцентричният външен тип на Андреа бе видян от медиите тъкмо 3 години след бала й. Дни наред фотосите й се тиражират в пространството и са обект на най-различни тълкования. Бургазлийката даже се принуди да отговори на провокациите в обществените мрежи, откакто профилът й бе залят от оферти за другарство и персонални известия.


Ето мнението на Андреа по отношение на шума в медиите по неин адрес без редакторска интервенция:

По принцип не съм длъжна да давам изказвания, защото не съм обществена персона и не съм съдействала към момента с нищо за това общество, само че последните дни "вие хората " ме направихте тъкмо такава!!!! Като за начало желая да благодаря на всички медии,които прибавиха и моите метафизичен размисли от фотосите, които съм разгласила, само че несъмнено,както се вижда това не е толкоз значимо и няма връзка със фотосите и по този начин наречената "метаморфоза ", която стои на дневен ред. Почувствах се длъжна да отговоря на това, защото безчет известия и предложения за другарство заливат моят профил в последно време.
Благодаря за всички отрицателни и положителни мнения по тематиката предварително-не съм била учудена от сходни реакции и отзиви,тъй като познавам добре по какъв начин би реагирала масата от хората в нашето общество в сходен случай. За страдание с нашите дейности продължаваме да потвърждаваме,как към момента не сме се отърсили от този "манталитет " на невъзможността да приемем другите,които не се котират в нашето всекидневие!!! Отново доказахме, че историческите условия към момента имат "ДНК " в съзнанието ни,и "пипалата " на тематиките ТАБУ са по-дълги, в сравнение с можем да си представим. В последна сметка, по тематиката, би трябвало да отговоря клиширано, с цел да е по-лесно да се разбере: Всеки има правото да живее и да наподобява както го удовлетворява, не е наложително всеки да се вписва в някакъв стандарт, натрапен от някого в миналото, това е персонален избор, и в никакъв случай не съм се страхувала да го изразя!!! Благодаря за вниманието на всеки стигнал до края на написаното тук!!!!




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР