Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео,

...
Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео,
Коментари Харесай

Андреа защити Кубрат: За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация!

Как е допустимо човек, който самичък си качва сходно видео, да твърди какъв брой е засегнат от него, пита певицата във връзка реакцията на репортерката
Певицата Андреа застана компактно зад обичания си Кубрат Пулев, който целуна по време на изявление репортерката Дженифър Равало, наричана още Джени Суши.

„ Има дни, в които ми се желае да имам вълшебната пръчка на времето, с цел да предпочитам епохата в която желая да пребивавам. Последните дни си мисля за предишния век, който роди половата гражданска война, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на обич, другарство и пристрастеност, а не „ принудителен опит за полов тормоз “.

Не желаех да приказвам по тематиката, тъй като за мен тя е по-скоро смешна, в сравнение с сериозна! Но не одобрявам, когато хората злоупотребяват.

В изказване на “Vegas Sport Daily ”, разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е засегната и шокирана!

Как е допустимо човек, който самичък си качва сходно видео, да твърди какъв брой е засегнат от него.

За мен това е една смешка и по-скоро комична обстановка!

Иначе по отношение на сушито... Всички го обичаме, само че когато рибата е прясна, а оризът не е мощно преварен “, написа Андреа във Facebook. Публикацията ѝ е преведена и на британски език./tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР