Как е възможна такава агресия в едно дете? Този въпрос

...
Как е възможна такава агресия в едно дете? Този въпрос
Коментари Харесай

Серия от ритници: Шокиращо ВИДЕО показа агресивна проява на дете

" Как е допустима такава експанзия в едно дете? " Този въпрос задава Станислава Г. в обществената мрежа Фейсбук. Поводът са дейностите на юноша, който рита птица, паднала на асфалта.

Не излиза наяве за какво момчето решило да се разправи по сходен метод с пернатото създание, което попаднало в клопка сред блок и парапет.

Но видео е запечатало по какъв начин върху пилето се сипят ритници. Ситуацията се разиграла измежду бял ден на 10 юли. Кадрите демонстрират приближаващото се дете, което вижда животното. То го рита един път, след това отново.

Ситуацията притегля вниманието на жена, която излиза от обект. Тя заговаря момчето, а по този начин пилето получава късмет да избяга. По непотвърдена информация случката е от улиците на Варна.

Вижте и фрагменти от въпросната демонстрация:



Видеото е публикувано във Facebooк, а проявата буди вълна от отрицателни реакции. Много жители винят за дейностите на детето неговите родители. Не липсват и хора, които считат, че сходно държание не трябва да се толерира. Вижте някои от мненията:

" Такива деца не се раждат, родители ги основават такива. Липса на образование и почитание към другите ", написа Алекс В.

" По стреснатата му реакция си проличава, че го прави от завист. Животинката няма от нищо да го клъвне ", твърди Светла Г.  " Липсват му няколко години образование ", счита Петър И.  " Липсата на положително образование и виновни родители е резултатът това дете ", написа Християн С. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР