Как докато са Промяната на власт бензинът е по-скъп, като

...
Как докато са Промяната на власт бензинът е по-скъп, като
Коментари Харесай

Борисов: Между 800 млн. и 1 млрд. евро са забогатели Кирил и Асен заради оръжията за Украйна

Как до момента в който са " Промяната " на власт бензинът е по-скъп, като паднаха власт - цената е по-ниска, попита още водачът на ГЕРБ

На незабавна среща събра депутатите си Бойко Борисов, за доклад на миналата седмица в Народното събрание. Според Борисов Асен Василев и Кирил Петков са забогатели с сред 800 млн. и 1 милиарда евро. поради посредничеството за оръжие с Украйна. Борисов пресметна, че от 5 милиарда в медиаторите са отишли 20%.

" Браво, че сте пратили оръжието за Украйна. Лошото е, че сте лъгали. Ако не бяхте лъгали, в този момент " Ди Велт " и другите западни медии щяха да кажат " Браво " на България и българските политически виновни партии, че са поставили от първия ден украинското знаме. Защото допуснахте медиатори с Украйна ", попита той.

" Какъв факт е това, че когато ще гласуваме правосъдната промяна, Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата. Кирил и Асен ги няма в залата ", попита водачът на ГЕРБ.



" Аз къща в Барселона не съм имал, нямал съм и кюлчета. И очаквам с неспокойствие испанците да се произнесат, в случай че не са се произнесли към този момент ", добави някогашният министър председател, представен от 24chasa.bg.

" Как до момента в който са " Промяната " на власт бензинът е по-скъп, като паднаха власт - цената е по-ниска. Вие искахте децата да вкарате в пандиза, че не ви дават да крадете ", попита още Борисов.

" Как прокуратурата си затвори очите за документите с погрешно наличие на Кирил Петков. Или неявяването в съда като очевидец на Бойко Рашков. Как да разчитаме, че няма развиване по " Джемкорп ", сподели при откриването на срещата Десислава Атанасова.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР