Как да впечатлите клиентите през 2018 г.? Посъветвайте се с

...
Как да впечатлите клиентите през 2018 г.? Посъветвайте се с
Коментари Харесай

IKEA подходи нетрадиционно с печатна реклама

Как да впечатлите клиентите през 2018 година? Посъветвайте се с IKEA, написа изданието Еntrepreneur.

Компанията разгласява в списание Amelia - едно от най-влиятелните шведски списания за дами, печатна реклама с нетрадиционен метод и нова технология. IKEA предложи на клиентките си и по-конкретно, на бременните дами, съвсем безусловно да се изпишкат върху рекламата. 

" Вероятно има някои странни неща, които хората биха създали за добра отстъпка, само че това несъмнено е нещо ново ", разясняват създателите на Entrepreneur. 

Рекламата е предопределена за бъдещи фамилии, защото предлага стилно черно бебешко креватче. " Да, в случай че сте бременна дама и вие капнете няколко капки урина върху хартията, която работи като самобитен лакмус, по-късно ще се появи понижената цена, която може да ползвате като част от фамилната отстъпка на IKEA ", показаха от компанията.  

" За да създадем интерактивните функционалности на тази реклама действително работещи, трябваше да създадем няколко механически нововъведения. Ивицата на теста за бременност беше употребена за стартова точка - тя разчита на антитела, които увиват хормона на бременността hCG, от което поражда цветова смяна. За мащабиране и адаптиране на процеса към физическия формат на принтираната реклама, Mercene Labs използва своя опит в създаването на дейни материали за повърхности за микрофлуиди и здравна диагностика... Техническият прогрес, реализиран по време на изработването на тази акция, има капацитет да усъвършенства здравната диагностика ", разясняват от организацията създател на кампанията Åkestam Holst. 

Споменатата от организацията Mercene Labs е биотехнологична компания.

В свят, в който цифровите медии стартират да вземат превес, тази печатна реклама показва как и обичайното може да стане интерактивно, разяснява пред Adnews.com Джон Скинър, създател на The Core Agency. 

IKEA не е първата компания, която се домогва до сходна технология. През 2001 година, с цел да разпространява свое кучешко шоу, Animal Planet пуска реклами по уличните лампи. Те са били наситени с аромат на кучешка урина, с цел да привлекат вниманието на кучетата към рекламата, а надлежно и на техните стопани.

IKEA`s pee ad isn`t even the first pee ad.
I love this world. @Adweekpic.twitter.com/RExSZI3q5a

— Bronwyn (@bronwynbails) 9 януари 2018 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР