Как да увеличим продажбите онлайн и кои са рисковете и

...
Как да увеличим продажбите онлайн и кои са рисковете и
Коментари Харесай

Електронната търговия в България преминава на ниво 4.0

Как да увеличим продажбите онлайн и кои са рисковете и трендовете в електронния бизнес, са въпроси които съвсем всеки бизнесмен си задава. Класическата търговия залага постоянно на комфортните и влиятелни местоположения на своите магазини, на нападателната и ориентирана реклама, както и на преференциалните цени.

Дали обаче тези фактори са задоволителна база за триумф и в онлайн търговията?

Поведението и потребностите на потребителите в интернет имат своите специфики и особености и постоянно онлайн търговците не съумяват да ги посрещнат, залагайки единствено на опита си от обичайния бизнес.

По време на Е-commerce 4.0 Forum 2017 сполучливи онлайн бизнесмени и опитни специалисти ще покажат на практика по какъв начин да „ яхнем вълната “ на бурно разрастващата се електронна търговия, да мултиплицираме своите мощни търговски преимущества, както и да „ заобиколим “ подводните камъни на онлайн продажбите. Не на последно място посетителите ще схванат по какъв начин да вземат решение разногласията с потребителите и да съблюдават прецизно законовите условия.

По време на на практика e-Commerce WORKSHOP, във втората част на Форума, ще бъдат решавани и действителни бизнес проблеми.

Медиен сътрудник на форума е Нетинфо.

Повече информация за форума вижте тук -  e-commerce17.mysuccess.bg
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР