Как да ускорите отслабването – 6 съвета, които работят. Ефективното отслабване

...
Как да ускорите отслабването – 6 съвета, които работят.
Ефективното отслабване
Коментари Харесай

Как да ускорите отслабването – 6 съвета, които работят

Как да ускорите отслабването – 6 съвета, които работят.

Ефективното намаляване е невероятно

без физическа интензивност и вярна диета.
„ Трябва да запомните едно предписание: до момента в който не започнете да ядете здравословни и потребни храни, няма да можете да влезете във форма. Но в случай че включите спорт и вярно хранене в живота си, резултатът няма да закъснее и можете да го ускорите с няколко елементарни дейности “, споделя диетологът Лори Барет.

Експертът и неговият сътрудник Лиза Йънг

показват 6 ефикасни метода, ускоряващи загубата на тегло. Те включват:
консумация на артикули с високо наличие на вода
консумацията на артикули с ниско наличие на въглехидрати
включване на постен и растителен протеин в диетата
консумация на плодове и зеленчуци
мярка в потреблението на мазнини
изключване на модифицираните храни

„ Не е належащо да намалявате размера на порцията

до шепа в чинията. Можете да ядете доста повече храна, само че тя би трябвало да е с високо наличие на фибри и вода “, споделя Лори Барет.
„ Като ядете храни, които съдържат вода, вие давате на тялото си спомагателен източник на вода, който може да увеличи енергийните ви равнища, мозъчната функционалност и да усъвършенства физическото показване. Готвенето на пара ще резервира водното наличие на зеленчуците. Пърженето освен не е потребно, само че и ще докара до изпаряване на водата “, споделят диетолозите.

„ Храните с ниско наличие на въглехидрати

и високо наличие на вода са подобаващи за моменти, когато би трябвало да сте сити. Само половината от тези артикули във вашата паница ще ви разрешат да избегнете непотребните калории. Храните с високо наличие на вода включват марули, краставици, тиквички, целина, домати, ягоди, портокали “, споделя доктор Иънг.

„ Не забравяйте, че е доста значимо тялото ви

да получава протеин всеки ден. Съдържа се в постно месо, риба и морски блага, яйца, сирене, ядки и бобови растения. Всеки ден би трябвало да ядете повече зеленчуци и плодове. Те са богати на фибри, тъй че ще можете да се чувствате сити за по-дълго време “, споделя още специалистът.

Специалистът предлага потреблението на повече зеленчуци

без скорбяла, в това число броколи, листни зеленчуци и карфиол, защото те са с ниско наличие на калории и богати освен на фибри, само че и на витамини и минерали.

„ Ако се пробвате да отслабнете, съветваме ви да избягвате храни, които са ултра модифицирани, защото нямат нищо общо със здравословното хранене. Авокадото, рибата, яйцата и маслините са потребни, само че е значимо да не злоупотребявате с тях и да не ядете в несъразмерни количества, тъй като това единствено ще утежни процеса на намаляване “, споделят диетолозите.

Много постоянно хората бъркат жаждата с апетит, ето по тази причина се пробвайте да консумирате оптимално количество за деня. Два литра или даже повече ще хидратират организма ви, ще ви накарат да се чувствате сити и ще ви предпазят от консумирането на повече калории с храната.

Източник: Actualno.com

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР