Как да управляваме личните си финанси в условията на засилващи

...
Как да управляваме личните си финанси в условията на засилващи
Коментари Харесай

Лекторите на Шумът на парите 2022: Тихомир Вълчев

Как да управляваме персоналните си финанси в изискванията на засилващи се инфлационни процеси и икономическа неустановеност?

Ценни препоръки в тази тенденция ще ни даде шефът в EOS в България Тихомир Вълчев. 

Той е един от участниците в панел Лични финанси на едно от най-големите стопански събития в страната - Шумът на парите 2022.

Защо регулярното покриване на отговорности по самостоятелен проект е верният път към финансова независимост и по какъв начин експертите по събиране на вземания могат да ни помогнат да избегнем превръщането във „ безконечен дебитор ” - по тези и други въпроси ще чуем мнението на господин Вълчев на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. Панел Лични финанси започва в 13.30 часа.

Тихомир Вълчев израства професионално дружно с ЕОС в България. Един от първите чиновници по събиране на вземания при основаването на компанията през 2002 година, той минава през всички оперативни равнища в структурата на ЕОС, с цел да бъде през днешния ден втори шеф на фирмите в България, за които работят над 250 чиновници. 

Фокусът на господин Вълчев като шеф е върху оперативните процеси в ЕОС България. През годините негова отговорност са проектирането на структурата на оперативните отдели в компанията – прът център, юридически отдел, отдел за оценка на портфейли от вземания.

Той е директно замесен в основаването на втория кол-център на ЕОС, както и в създаването и внедряването на разнообразни тактики за обработка на задължения на клиенти от разнообразни браншове – банки, финансови институции, телекоми и други.

Г-н Вълчев е главният проектант в налагането на бизнес линията за изкупуване на необслужвани задължения като водеща  в структурата на компанията. Той сполучливо имплементира редица нововъведения, оптимизиращи вътрешните процеси.

През последните 4  години господин Вълчев развива експертизата на ЕОС България в ръководството на изкупени портфейли, обезпечени с недвижими парцели. Адаптивността и смелостта да залагаме на нови услуги и да навлизаме в нови сегменти са факторите, които съгласно него са довели до устойчивостта на ЕОС през последните 19 годинина българския пазар.

Тихомир Вълчев е приключил Право в УНСС. Бил е преподавател на редица български и интернационалните конгреси в региона на ръководството на кредитния риск и организационна промяна. Има ползи в региона на историята и непознатите езици.

Шумът на парите 2022 ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. На публиката уредниците от Profit.bg оферират пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете .

Билети ще намерите . Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Капман, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBay и УНИКА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР