Как да свършим всичко за 24 часа? Как да сме

...
Как да свършим всичко за 24 часа? Как да сме
Коментари Харесай

10 неща, с които си губим времето

Как да свършим всичко за 24 часа? Как да сме задоволени в края на деня? Времето е полезност, която от време на време пропиляваме, без да осъзнаваме по какъв начин.

Всеки желае да реализира задачите си, само че би трябвало доста добре да възнамерява часовете, с които разполага. Надявам се, че ще спрете да пропилявате деня си с посочените по-долу 10 неща. Започнете да действате в този момент!

1. Телефон

Безцелно скролване в обществените мрежи, прочитане на ненужна информация, превозване на часове с телефон в ръка… Познато на всички, нали? Оставете телефона настрани и направете нещо значимо, което ще ви помогне да осъществите задачите си.

2. Гледане на телевизия

Няма нищо неприятно, в случай че гледате телевизия с просветителна цел, само че другояче нямате никаква потребност от нея. Нека не ви разсейва денем, когато би трябвало да сте дейни. Позволявайте си да гледате излъчвания за забавление, откакто сте си изпълнили дилемите.

 10 неща, с които си губим времето

3. Не си вършиме график

Голяма неточност е да не планирате. Графикът ще ви помогне да систематизирате и приоритизирате дилемите си.

4. Поставяте другите пред себе си

Помагайте на останалите, само че поставяйте желанията и дилемите си преди всичко. След вас са всички останали!

5. Неорганизираност

Липсата на поредност води до загуба на скъпо време и отчаяние от неизпълнената работа. Планирайте деня си, с цел да имате задоволително време за всичко!

6. Не слушате тялото си

Често забравяте да си вземете отмора, претоварвате се и сте непродуктивни. Слушайте тялото си, с цел да бъдете щастливи! Да не забравяме, че всеки има потребност от ден, прекаран в леглото, четейки книга или гледайки филм.

7. Похапване на нездравословна храна

Няма нищо неправилно в това да си позволите от време на време да хапвате нездравословна храна. Не забравяйте, че всичко зависи от количеството, само че въпреки всичко всекидневното невъздържание не води до нищо положително. Претоварвате организма си, чувствате се мързеливи, нямате предпочитание за нищо и пропилявате скъпо време.

8. Тъга

Изпадате в депресивни положения, за които няма основателна причина. Нормално. На всекиго нещо му идва допълнително, само че това ви отдалечава от крайната цел. Тъгата няма да ви помогне, а единствено ще ви забави. Важно е да владеете страстите си, с цел да бъдете сполучливи.

 10 неща, с които си губим времето

9. Оплакване

Постоянното недоволство вреди на метода ви на мислене. Така не вършиме нищо значимо с времето си. Невъзможно е всичко да върви по проект, само че вие не допринасяте за развиването на нещата, когато се оплаквате и губите религия.

10. Негативни хора

Голямо значение имат хората от вашето обграждане. Много постоянно те са способни да ви откажат от неща, които преследвате, тъй като просто не виждат смисъла в тях. Не забравяйте, че са значими вашите усеща, чувства и мисли, а не на близките. Губите си времето, когато излизате и поддържате връзка с тях.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР