Как да станете привлекателни за мъжете? Трябва да започнете да

...
Как да станете привлекателни за мъжете? Трябва да започнете да
Коментари Харесай

Ето как да сте магнит за мъжете

Как да станете привлекателни за мъжете?
Трябва да започнете да се променяте от вътрешната страна, да образувате освен външна, само че и вътрешна хубост. За да извършите това, ви предлагаме да изследвате своята женственост.

 

 
Ниво 3: просветеност, душевен настройки
Женствената дама не значи слаба, глупава, кокетка, неспособна да прави нищо друго, с изключение на разчистване, извършване на покупки или гладене на мъжки ризи. Истинската женственост има мъдрост, предпочитание за израстване и развиване. Тя умее да проучва грешките си. Как да угодим на мъж? Станете забавни за себе си, научете се да живеете сами, поемайте отговорност за себе си, вземайте решения за възрастни. Не търсете избавление и поддръжка от другите, само че бъдете източник на личните си сили. За да извършите това, ще би трябвало да развиете зрялост в себе си, да премахнете отрицателните настройки от предишното, да се научите да обичате себе си такива, каквито сте. Спрете да бягате от проблемите, кажете: „ Аз самата построявам живота си и взимам решения. Мога да върша каквото си желая! "
 

 
Ниво 4: нематериалност, битие
Истинската хубост на дамата се демонстрира освен в връзките й със себе си или другите, само че и в връзките й със света, висшите сили. Жената не може да развие своята женственост, в случай че не знае задачата си, не вижда смисъла на живота, не схваща по кой път да върви. Развийте способността да усещате живота посредством вътрешен глас и медитация, общувайте с душата си по-често, не забравяйте да благодарите на живота за това, което имате. Когато не се чуваме, живеем в напрежение, борим се с вятърни мелници, търсейки обич и приемане от другите, ние сме по-нисши. Отпуснете се и просто се доверете на силите на Вселената, които знаят най-добре, от какво се нуждаете. Спрете да живеете в положение на война, да се бунтувате, да бъдете капризни, да изпомпвате правата си - пробвайте се да почувствате любовта, която е на всички места. Отворете сърцето си за освен това, научете се да давате, споделяйте своите благословии с другите. Това ще се върнете в пъти повече.
 

 
Истинската хубост на дамата се крие в хармонията на тялото, мозъка и сърцето, в способността да живее освен за себе си, само че и да дава нещо на света. Когато дамата не е манекен, а персона със личен темперамент и вътрешно ядро. Тя не хленчи, не паразитира за сметка на другите. Тя знае по какъв начин да поеме отговорност, да бъде зряла и забавна. Женствената лейди не се стреми да потвърждава нищо на никого, не се пробва да подчини никого, тя просто е такава. И на тази нейна хубост не може да се устои.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР