Как да си направим перфектни вежди и коя козметика за

...
Как да си направим перфектни вежди и коя козметика за
Коментари Харесай

Лесни стъпки как да оформите веждите си

Как да си създадем съвършени вежди и коя козметика за вежди да използваме? В взаимозависимост от грима, неговия темперамент и активност, интензивността на грима на веждите също се трансформира.

Перфектната вежда е фантазия за доста от нас. Как сами да си извършите хубави вежди? Препоръчваме да експериментирате с веждите, с цел да развиете съвършената линия и цвят. Ако вършиме мощен грим на очите - предлагаме веждите ви да са малко по-тъмни. Ако вършиме по-деликатен грим или „ грим без грим “, коства си да си припомните, че по-деликатните вежди наподобяват доста по-добре тогава. Как да си създадем съвършени вежди? По-долу ще намерите елементарна директива, която си коства да опитате, написа actualno.com

Съобразете веждите с формата на лицето си

Преди да започнете да нанасяте грим за вежди, би трябвало да съобразите формата им с лицето си. Само тогава те ще наподобяват добре и ще оформят вашите черти. Как да го създадем? Имаме няколко страхотни съвета:

- съвършени вежди за кръгло лице - светла триъгълна вежда е най-хубавият избор за кръгло лице. Тази форма леко ще изостри чертите и ще направи лицето да наподобява по-тънко.

- форма на вежди за овално лице - тук си коства да се концентрирайте върху естествена форма, при изискване че веждите образуват хубава дъга. Освен това те би трябвало да са релативно тънки.

- вежди за квадратно лице - задачата на веждата тук е да смекчи чертите на лицето. Следователно те би трябвало да бъдат заоблени и гладки.

- вежди за триъгълно лице - съвършената форма на веждите ще бъде повдигната във външните ъгли и леко удебелена към носа. Това образно ще стесни необятното чело.

Как да си създадем съвършени вежди: малко по малко

1. Нанесете декор дьо загар, течност или ББ крем по цялото си лице. С дебела четка нанесете насипната транспарантна пудра върху веждите. Оформете космите, като ги срешете с четка, с цел да получите мечтаната форма на веждите.

2. Начертайте линия по долния борд на веждата, която ще послужи като основа за съвършената арка. Флумастер или пастел ще бъде най-подходящ за това. Използвайте по-късно същия способ, с цел да маркирате кулминационната точка - а точно горната линия на веждите. Свържете линиите дружно към слепоочията и ги запълнете до 2/3 от дължината на веждите.

3. За да подобрите формата на долната граница на веждите и да придадете на линията натурален тип, можете да употребявате непрозрачен колорит в цвят, сходен на потребления цвят, който в допълнение ще фиксира и ще направи грима устойчив.

4. Напълнете вътрешната част на веждата и цялата повърхнина, като разнесете козметиката, тъй че веждите да придобият натурален тип. Всеки остатък от продукта, нанесен върху веждите, може да бъде отстранени с четка за вежди или памучен тампон.

5. Последната стъпка при оформянето на веждите е да " почистите " зоната под веждите, което прави линията по-открита и окото осветено. Можете да го извършите благодарение на коректор и матово бяла сенка за очи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР