Как да си набавят средства земеделските стопани, които нямат дълга

...
Как да си набавят средства земеделските стопани, които нямат дълга
Коментари Харесай

Увеличава се търсенето на кредити за земеделие

Как да си набират средства земеделските стопани, които нямат дълга кредитна история и достъп до дотации? – Това е въпросът, в чийто отговор постоянно е разликата сред преуспяване на междинните и дребни фермери и техния банкрут. От няколко години решение на тази алтернатива дава профилираното сдружение Агрион Финанс.

„ Предлаганите от Агрион финансови артикули са създадени по този начин, че да подкрепят активността, както на огромните аграрни производители, по този начин и на дребните фермери “, оповестиха от управлението на компанията. Дружеството не слага ограничавания за бранша, в който работи земеделският производител. От „ Агрион Финанс “ разясниха, че няма таван за финансирането, като се ползва самостоятелен предел за всеки кредитоискател, според от характерните му потребности.

Ръст в настояванията за разпределяне на заеми, се отбелязва за поредна година през декември. Една от аргументите е, че преференциални финансови услуги на компанията се оферират по облекчена процедура и в съкратени периоди. „ Агрион “ не събира такси за разглеждане на документи и за ангажимент.

От фермерите не се търсят гаранти, бизнес-планове, салда или други счетоводни документи. Единственото, което Агрион Финанс желае в залог е земеделска земя. На нивите се прави безвъзмездна оценка за пазарната им стойност, като в някои от случаите финансирането е до 100% от тази оценка.

Експертите на Агрион, което е най-разпознаваемото и ползващото се с най-голямо доверие сдружение в региона на ръководство на аграрни активи, спомагат и за набиране на нужните за разпределяне на заема документи. Ако се постановат правни съвещания, разполагаем са едни от най-хубавите адвокати в региона, с голям опит в областта на покупко-продажбите със земеделска земя.

„ Агрион Финанс “ предлага на пазара общоприети ипотечни заеми, заеми за оборотни средства и лизинг на земя. Информация за цялостните условия на заемите на „ Агрион Финанс “ може да бъде открита на уеб страницата на компанията на адрес.

Минималният размер на заема е 10 хиляди лева а срокът за погасяване е до 15 години. „ Агрион Финанс “ подсигурява транспарантна рента за целия интервал, а парите могат да бъдат употребявани за вложения, покупка на земя, други финансови разноски и прочие Гратисният интервал е до една година, а на всички кредитополучатели се дава достъп до онлайн портал, през който могат да наблюдават цялата информация по заема си.

„ Щастливи сме, че от ден на ден начинаещи и дребни фермери се обръщат към нашите артикули и ние им оказваме помощ да стартират развиването на съществено земеделие по европейски стандарти “, споделиха от „ Агрион Финанс “. Условията и опциите да финансиране са създадени по този начин, че да обгръщат оптимално потребностите и условията на агросектора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР