Как да се прибера в имота си? Този въпрос вероятно

...
Как да се прибера в имота си? Този въпрос вероятно
Коментари Харесай

Без предупреждение: Ремонт на кабели блокира пътя към имота на пловдивчани

Как да се прибера в парцела си? Този въпрос евентуално си задава пловдивчанин, пред чиято къща преди дни са се  извършили ремонтни действия на кабели. Мястото се намира на ул. " Славянска ", в сектора до детска градина " Чайка ", като в сигнал получен до медията ни се разказва това, че рано заран и без никакво съобщение, са разкопали директно пред къщата на пловдивчанин.  Проблем е имало и с предвижването на излизане и влизане в парцела зашото не е било пригодено помощно оборудване за прекосяване.
Прочетете още
По думите на индивида, подал сигнала, не е имало никакви известия за иден ремонт или, че електрозахранването им ще бъде прекратено за даден интервал от време.

Медията ни се свърза с EVN- Пловдив по отношение на проблема, като от там обявиха, че изкопът е изработен от друга компания, евентуално кабелен оператор, като при изкопните действия е обиден под земята кабел за електрозахранване.

„ Електроразпределение Юг към този момент е възстановило казуса ”, обявиха още от сдружението. Те допълниха, че за възобновяване на изкопът следва да се търси отговорност от компанията, която го е направила.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР