Как да продължим с любимите си занимания, с които си

...
Как да продължим с любимите си занимания, с които си
Коментари Харесай

Йога за всеки у дома по време на самоизолация

Как да продължим с обичаните си занимания, с които си даваме време и грижа за себе си, когато през целия ден сме вкъщи? Как да запазим наличие на духа и по едно и също време с това да поддържаме тялото си във форма, откакто нямаме опция да посетим спортните си тренировки или залата за йога?

Ето едно предложение непосредствено в задачата – можем да стартираме своите първи стъпки в света на йога или пък да надградим уменията, които към този момент имаме на постелката. Възможност за това дава онлайн платформата www.omyoga.bg , където има видео класове както за безусловно начинаещи, по този начин и за хора с умелост. И още нещо доста хубаво за всички, които желаят да се погрижат за себе си вкъщи – можем да се насладим и на безвъзмездни практики.

Ако пък решим да се абонираме, имаме опция да практикуваме с 20 от най-хубавите преподаватели в България. Също по този начин можем да опитаме най-различни стилове съгласно желанията за активност и да изберем кой дава отговор на потребностите на тялото – хатха йога, виняса флоу, ащанга, ин йога, Айенгар йога, партньорска йога, ресторативна йога, йога нидра, медитация и доста други.

 Thinkstock

И макар че в началото може да ни се стори извънредно да изпълняваме йога пози във виртуална конюнктура, не след дълго ще стартираме да се усещаме все по-добре и все по-уверени на постелката. И най-важното – тези качества неизбежно ще ни оказват помощ да се оправяме по-лесно и с провокациите отвън нея.

За тези от нас, които са безусловно начинаещи: не е нужно да сме гъвкави, с цел да се насладим на придвижванията с йога. Преди да се запишем за езиков курс по испански да вземем за пример, не си споделяме: "По-добре да не вървя, тъй като не мога да приказвам испански? " Принципът важи и за йога. Независимо от определения жанр, първият клас ще е провокационен като за новак, с тялото ще усетим по какъв начин се движим по неподозирани до момента способи. Накрая резултатът е предстоящо добър, обещаваме.

Повече за йога класовете вкъщи на www.omyoga.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР