Как да привлечем пари и да имаме успешен бизнес с

...
Как да привлечем пари и да имаме успешен бизнес с
Коментари Харесай

Как да привлечем пари и да имаме успешен бизнес с помощта на фън шуй?

Как да притеглим пари и да имаме сполучлив бизнес благодарение на фън шуй?

Ако желаете да създадете хармонична работна среда, да извършите бизнеса си по-проспериращ и да създадете подкрепящо и ободряващо пространство за вашите чиновници, може да се обърнете за помощ към античната китайска процедура Фън Шуй.

Може да звучи необичайно за незапознатите, но  това антично китайско изкуство е донесло доста изгоди за хората (и бизнеса)  по целия свят.

Много компании са избрали да възприемат учението на Фън Шуй и са разкрили, че то им е донесло сполучлива, спокойна и печеливша работна среда.

В същото време даже да нямате бизнес, практиката може да ви помогне да увеличите приходите си, написа sleek.com.

По китайския календар тази година е година на Черния воден заек и стартира през днешния ден, на 22 януари.

Разположете работното си бюро по този начин, че да виждате допустимо най-голяма част от стаята. Във Фън Шуй вашето бюро е посланичество на вашата кариера и би трябвало да обърнете огромно внимание на разположението му. То в никакъв случай не трябва да е с тил към вратата. Това ще ви направи  по-малко уплашени  на подсъзнателно равнище, тъй като ще можете да видите всеки, който се приближи до вас.

Гледката, която имате от бюрото си, също е доста значима. В идеалния случай би трябвало да гледате нещо, което ви въодушевява. Гледането на празна стена ще ви блокира, а гледането през прозореца може да ви разсее.

Цветята и растенията са страхотни за фън шуй, тъй като ви сплотяват с естествения свят. Естественият зелен цвят на растенията предизвиква растежа, както бизнес, по този начин и персонален. Ако желаете вашите растения да ви донесат позитивно въздействие,  те би трябвало да са здрави и витални . Видът растение, което имате в работното си пространство, също е доста значим. Например, би трябвало да избягвате всичко, което е остро, като кактуси. Подходящи разновидности са бамбукът и палмата.

Сложете малко фонтанче или аквариум. Водата чисти силата и ще ви направи по-малко уплашени, тъй че да сте оптимално фокусирани в работата си.

Цветовете провокират страсти, които имат огромен резултат върху продуктивността и общото ви въодушевление.

Ето за какво би трябвало да сте доста деликатни, когато избирате какви цветове ще употребявате в офиса си.

Не забравяйте да се пазите от нападателни цветове  като аленото, тъй като те провокират отрицателни усеща като безпокойствие и експанзия.

Според специалисти първото, което би трябвало да наппавите, с цел да привлечете повече пари към себе си е да изчистите дома си. Уверете се, че коридорите са подредени и проходими. Поставете положителни фотоси и картини на стените си.

Използвайте огледала, с цел да увеличите светлината в по-тъмните пространства и да раздвижите силата.

Освободете се от всички остарели,  счупени или неработещи предмети , както и от всички, които не употребявате и не ви носят наслада. Това ще обнови силата в целият ви дом и ще отвори място за нови благоприятни условия. Освободете се от всичко, обвързвано с тези елементи от предишното ви, с което нищо не ви свързва към този момент.

Осветяването на тъмни ъгли оказва помощ на силата да циркулира. Щом има циркулация, има поток от сила.

Подобно на осветлението, растенията са елементарен метод да подобрите силата в дома си и да привлечете богатство.

Пищните зелени растения  с необятни листа са най-подходящи. Те внасят живот в ъглите, омекотяват греди и колони и внасят прохлада в дома. Най-добре е да се държат в източни, югоизточни и южни браншове.

Те имат кристална решетка, могат да се програмират и са прелестен инструмент, с който може да се усъвършенства изцяло силата в дома. Сложени на вярното място могат да ни оказват помощ да спим по добре,  да подобрим изцяло силата в дома си и да привличаме богатство . Използвайте единствено естествени минерали. Цитринът и аметистът са най-подходящи за активиране на шанса с парите. Малък геод аметист, комплициран до входната врата може да притегли шанса към дома ви.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР