Как да получиш това, което наистина искаш през 2019-та според

...
Как да получиш това, което наистина искаш през 2019-та според
Коментари Харесай

5 зодии няма да се отърват от късмет през 2019 година

Как да получиш това, което в действителност искаш през 2019-та съгласно зодията ти Няма нищо неприятно да търсиш приятелите, фамилията и сътрудниците си.
В края на краищата щедростта ти може би е това, което ти е помогнало да постигнеш задачите си през 2018 година.
Но на прага на 2019, е време да се фокусираш върху себе си. Вече знаеш какво искаш от новата година.
А какво би трябвало да направиш, с цел да стигнеш там?

Овен
Дръж се крепко, тъй като огромните завършения идват през 2019 година. Марс, ръководещата ти планета, влиза в знака ти за Нова година, с цел да те насочи към „ светлината на прожектора “. Тази планета на пристрастеността значи, че ще имаш всичко належащо, с цел да предприемеш идната огромна стъпка. Няма да стане последователно, а когато видиш момента, му се остави!

Телец
Когато планетата на войната Марс навлезе в Телец през февруари, най-сетне ще схванеш по кое време да спреш. Винаги си щастлива да окажеш помощ, когато можеш, само че има хора в живота ти, които са поискали прекалено много през 2018 година и е време да спреш това. Може да почувстваш безредна сила, когато Уран е в твоя знак през март, само че в случай че си твърдо зад убежденията си, тези, които те експлоатират по някакъв метод, ще се научат да те почитат.

Близнаци
2019 е годината на прераждането за теб. Новолунието при започване на юни е идеалното време да преосмислиш целите си. Използвай това време, с цел да премахнеш хора или действия от живота си, които ти губят времето и го запълни с всичко, което ти дава цел или те прави щастлива.

Рак
Ще бъдеш изкушена да се запиташ за избрани неща тази година. Уран, планетата на протеста, ще наруши зоната на задачите ти при започване на март. Тогава Меркурий ще бъде в ретроградна зона, обвързвана с твоята душeвност. Не позволявай тези сили да подхранят несигурността ти. Проектите, които си почнала, заслужават вниманието ти и единствено ти си подобаващият човек за тези задания.

Лъв
Ще бъдеш подготвена да се обвържеш през 2019 година Ранната връзка Марс-Уран ще даде поле на всички тези взаимоотношения и на плановете, които заслужават вниманието ти. Когато пълнолунието е в зоната на пристрастеността, покрай рождения ти ден през юли, ще бъдеш подготвена за обвързване. Помисли деликатно за това, което искаш от персоналния и професионалния си живот през тази година, тъй като може да „ блокираш “ решенията си.

Дева
Пътят те зове. 2019 година ще бъде идеалната година за пътувате, тъй като Уран се движи в 9-тия ти дом на висшия разсъдък при започване на март. Дори и да не пътуваш физически, ще бъдеш по-отворена да виждаш други гледни точки, изключително с новолунието към рождения ти ден в края на август, което символизира смяна и прераждане. Позволи са да посетиш нови места духовно, физически и прочувствено, с цел да потвърдиш желанията си.

Везни
Ще бъдеш цел на злословия измежду връстниците си през 2019 година. Лунното затъмнение в средата на юли в фамилния ти бранш ще бъде в сходство с Плутон, който може да донесе възобновяване или апетит за власт. С тези изкусителни усеща хората ще продължат да слушат клюки за теб, тъй като са застрашени от силата ти. Опитай се да простиш на тези, които приказват за теб, тъй като не желаят да бъдат злонамерени. В противоположен случай не им обръщай доста внимание. Около теб ще се случват доста неща тази година.

Скорпион
2019 ще бъде като влакче в увеселителен парк за теб, само че ще се насладиш на пътуването. Връзка сред Марс и Уран през март може да бъде рисково нестабилна за теб и може да загубиш почитание на работа или да преживееш финансов удар. Но когато Марс, ръководещата те планета, се пренасочи към зоната на кариерата ти през юли, ще бъдеш признателна, че си поела рисковете, които си направила. Твърдостта ще ти помогне да устояваш себе си през годината, като ти даде сили да разшириш границите си. 24.12.2018 година

Стрелец
Юпитер ще се реалокира в твоя знак в края на 2018 година и ще остане благоразположен до края на 2019 година Тази планета на шанса и разширението значи, че си подготвена да проучиш персоналното или духовното си развиване. Какви промени в живота си отлагаш? Независимо дали става въпрос за икономисване за мечтани ваканции, или за преосмисляне на свободното време, 2019 е година, през която да погледнеш във вътрешността в себе си към това, което ти дава цел в живота.

Козирог
Прекарала си прекомерно доста време през 2018 година, пробвайки се да бъдеш това, което съгласно теб всеки желае да бъдеш, само че в този момент е време да си Козирогът, който би трябвало да бъдеш. Марс ще се реалокира в историческата ти зона от Нова година до края на март/ началото на април, което значи, че в този момент е времето да изследваш своята еднаквост и завещание. Прегърни частите от фамилната си история, които резонират с теб и с горделивост ги показа. Хората към теб ще те почитат още повече.

Водолей
Между обединяването на Венера и Юпитер в фамилната ти зона в края на януари и образуването на тройка с Юпитер и твоята ръководеща планета, Уран, в средата на декември, ще процъфтяваш. През 2019 година, като на напред във времето за теб ще е фамилията. Но вместо да се съсредоточаваш върху това, което може да жертваш за него, отдели време да оцениш какво те кара да го обичаш. Вече се притесняваш за това, което би трябвало да дадеш на децата си, само че какво ще кажеш за това, че те те карат да се усмихваш? Може би е време да се свържеш още веднъж с родственик, с който си изгубила връзка – обади му се или го посети.

Риби
Космическият шанс за кариерата ти е на твоя страна при започване на годината. “Късметлийски Юпитер” ще подхожда със фамилния ти знак в кариерата ти тази година, а Марс – планета на задвижването и решителността, е в зоната на парите ти преди рождения ти ден. Упоритата ти работа ще ти се „ отплати “ финансово. Ако не избягваш предизвикателните благоприятни условия, ще се възползваш от премиите им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР