Как да плащаме точно толкова вода, колкото сме изразходили?На всеки

...
Как да плащаме точно толкова вода, колкото сме изразходили?На всеки
Коментари Харесай

Как да плащаме точно толкова вода, колкото сме изразходили

Как да плащаме тъкмо толкоз вода, колкото сме изразходили?

На всеки се е случвало на апартамент, който не населява, да му идват всеки месец сметки за вода. Или пък да заплаща доста повече на месечна база, в сравнение с е изразходил.

Експерти предлагат елементарен и ефикасен метод по какъв начин да избегнем това.

Специално Софийска вода предлага опцията за самоотчет – вие сами се обаждате на сдружението и им съобщавате данните от водомерите.

Така те няма да ви начислят сметка на база, а ще платите тъкмо толкоз, колкото сте изразходили.

Още по тематиката:

Вдига се цената за кубик от април, в цялата страна къпането излиза солено. Кубик вода в София може да коства близо 3,60 лв. от април.

Това излиза наяве от оповестения на интернет страницата на Комисията за енергийно и водно контролиране в раздел заявки за цени на „ Софийска вода “. В бизнес проекта 2022-2026 година на столичното сдружение в таблицата с цени на ВиК услугите са записани предложенията за всяка от петте години.
От 1 януари 2024 година цената се покачва от 3 до 6 лева на кубик в другите райони на страната. Средно с 15% нараства водата водата в цялата страна, при започване на годината изключение правеше София, където към момента нямаше одобрен проект. Най-драстично е нарастването в Сливен – с близо 41% и един кубик към този момент коства 3.90 лева Най – малко е повишаването в Кюстендил – с 1.4% и за кубик се заплаща 3.71 лева В останалите области нарастването е сред 10% и 20%.Увеличението в Бургас е от 20%. Най-скъпата вода ще заплащат жителите на област Разград – 6.10 лева./кубик с Данък добавена стойност – нарастването е с 12.9%.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР