Как да открием съвършения секс партньор? Това е въпросът за

...
Как да открием съвършения секс партньор? Това е въпросът за
Коментари Харесай

5 признака на перфектния секс партньор

Как да открием съвършения секс сътрудник? Това е въпросът за милион $, които вълнува съвсем всички дами по света. Това е една нелека задача, пред която се изправя всяка представителка на нежния пол и то просто тъй като не знае, за кои мъжки черти да внимава.

Наличието на добър полов сътрудник смъква голямо задължение от мозъка на дамите. Това им разрешава да се съсредоточат повече върху самия акт, вместо да мислят дали са с верния човек или не. Когато става въпрос за съвършения секс сътрудник, качества като височина,тегло, години, държание и други, остават на назад във времето. Това което е от голяма важност е дали си пасвате и дали има химия посред ви в леглото.

Д -р Кирти Мишра, клиничен психолог и специалист по връзките, обяснява: „ Идеята за съвършен полов сътрудник варира за другите човеци, само че някои общи черти като полово дейни, подготвени на опити в леглото, здрави, с добра персонална хигиена и така нататък са наложителни, защото са ключ към намиране на половото самодоволство. Повечето двойки през днешния ден работят върху персоналните си качества, с цел да дават отговор на упованията на колегата си и по този метод да се трансфорат в съвършен полов сътрудник. "

Освен добър външен тип, горещо тяло и опияняващо полово увлечение има и други критерии. Нека да изследваме по-малко повърхностните детайли на това, което прави един мъж съвършения полов сътрудник. И в случай че вашият сътрудник носи тези качества, безспорно можете да се похвалите, че имате страховит секс сътрудник...

Добрата хигиена е ключът

Всеки обича да прави секс с чист и поддържан сътрудник, тъй че положителната хигиена има огромно значение във връзката. Уверете се, че вашият сътрудник е с добре поддържани нокти и задоволително (по ваш вкус) обезкосмено тяло, с цел да гарантирате оптималния си комфорт. Твърде доста окосмение по тялото ще сътвори стеснение да се наслаждавате на всеки сантиметър от него. Затова търсете мека и чиста кожа, допълнена с прелестно благоухание, защото неприятната телесна миризма убива възбудата и желанието.

Горещ съвет: „ По време на полова фамилиарност всеки желае сътрудник с добра персонална хигиена, тъй като това освен покачва равнището на комфорт, само че и ви дава опция да се отпуснете и да се наслаждавате повече на действието. Затова се уверете, че изглеждате толкоз свежи, като че ли преди малко сте излезли от банята. Секси ароматите и афродизиаците също са добър избор”, предлага д -р Девеш Рой, секс терапевт.

Оралният секс не би трябвало да е проблем

Знаете какво ви харесва, по тази причина просто му го кажете. Добрият полов сътрудник е този, който не се колебае да направи всичко допустимо, с цел да ви достави наслаждение. Ако не постоянно, то той би трябвало най-малко съгласно личното си въодушевление и равнище на комфорт да ви задоволява с уста от време на време. И макар че никой не е съвършен в игрите с уста, в случай че той има предпочитание може да научи дребните трикове, които ще ви изстрелят към върха за секунди.

Горещ съвет: „ Не чакай сътрудникът ти да ти загатва, че желае да го направи. Вместо това го превърнете в част от половия обред, на която се наслаждавате, доставяйки си наслаждение един на друг”, споделя д -р Дийпак Гупта, специалист по секс.

Той е подготвен за завършения

Интимността и пристрастеността могат да бъдат убити елементарно от сътрудник, които прави секс, тъй като би трябвало да се прави. Уверете се, че той е навит за завършения в леглото и желае да експериментирате дружно. Да имаш сътрудник, които е подготвен да пробвате нови полови удоволствия несъмнено е бонус - мръсни диалози, игри с шоколад, изпробването на нови пози. Ако той се стреми към съвършенство и има стремежи да изпробвате сходни неща, ви подсигурява, че ще се трансформира в съвършения сътрудник в спалнята.

Горещ съвет: „ Подобно на бягството през уикенда, с цел да си набавите по този начин нужната отмора и да избягате от сивото всекидневие, по този начин сексът също може да стане еднообразен след прочут интервал и се нуждае от излизане от коловоза. За да го оживите, би трябвало да мислите ексцентрично и да опитате всевъзможни полови завършения, които подсигуряват прелестно прекарване “, споделя д -р Кирти.

Добрата физическа форма е секси форма

Въпреки че проблемите с тежестта не би трябвало да пречат на половото ви наслаждение, въпреки всичко е естествено да търсите сътрудник без паласки и бирено коремче, защото наднорменото тегло може да се отрази половия ви живот. Добрата физическа форма дава по-голяма еластичност и устойчивост, които са базови за представянето ви в леглото. Ако гледката на голото тяло на колегата ви разгорещява до безумство и не можете да мислите за друго с изключение на за секс, какво повече може да желаете.

Горещ съвет: „ Добрата физическа форма е постоянно добре пристигнала и прибавя доза прелест към цялостното ви секси лъчение. Което можете само да наблегнете само със секси долни дрехи. За да бъдете съвършен полов сътрудник, пробвайте да изчистите насъбраните мазнини в региона на корема и тялото, което ще усъвършенства и представянето ви”, предлага д -р Рой.

Споделянето на мечти прави чудеса

Комуникацията е ключът към половото наслаждение, тъй че сътрудник, който има предпочитание да разисква най-смелите си фантазии и стремежи в леглото, може да трансформира секса в небесен акт. Нито един сътрудник не може да бъде разгласен за съвършен, до момента в който не бъде открит и разисква умерено половите си желания, защото те споделят на индивида насреща какво търси и по какъв начин да ви достави наслаждение.

Горещ съвет: „ Ако се притеснявате да говорите напряко за най-тъмните си, вълнуващи и еротични стремежи, може да методите по-завоалирано. Например да му ги напишете или да му изпратите клипчета. Това обаче би трябвало да се случи преди да се озовете в леглото, с цел да избегнете момента на разочарование”, споделя доктор Гупта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР