Как да откажете цигарите? Много хора искат да се отърват

...
Как да откажете цигарите? Много хора искат да се отърват
Коментари Харесай

Искате да откажете цигарите?

Как да откажете цигарите?

Много хора желаят да се отърват от този нездравословен табиет, само че единствено малко на брой съумяват. Други не могат да стартират деня си без цигара. Това не е изненадващо, тъй като след дълга нощ без никотин, желанието за цигара е изключително мощно.

Повишават се раздразнителността и нервността, концентрацията е затруднена, понижава апетита и настроението се утежнява. Физическите признаци, нормално, се демонстрират съществено през първите 7 до 10 дни след опит за отричане. По-късно, те стават доста по-слабо изразени.

Въпреки това, в началния стадий множеството пушачи се отхвърлят. Желанието да се изпуши цигара е прекомерно огромно и признаците наподобяват непоносими.

Може би, се питате, по какъв начин да откажете цигарите по-лесно. Тези 3 питиета, обаче, потискат желанието за цигара. Просто пийте по една чаша всяка заран, когато ви се допуши.

Джинджифилова вода с куркума
Необходими съставки:
1 чаена лъжичка куркума на прахуляк
1 супена лъжица мед
1 парче джинджифил
1 глава лук
500 мл вода

Разрежете лука на 4 елементи и го сварете във водатаа. Добавете останалите съставки. Оставете сместа да къкри на слаб огън за 30-45 минути, след което оставете да изстине за половин час. Прецедете течността и пийте по 2 супени лъжици, когато почувствате предпочитание за цигара.

Интензивният усет на отварата ви кара да забравите за цигарата. Джинджифилът прочиства организма от отрови и има успокоителен резултат. Джинджифилът потиска апетита, който се усилва при отхвърли на цигари. Лукът е с високо наличие на антиоксиданти и оказва помощ за премахването на никотина от белите дробове. Куркумата предизвиква отхрачването и има противовъзпалителни свойства.

Плодова вода
Необходими съставки:
15 зърна грозде
1 морков
1 лимон
1 портокал
1 чаена лъжичка джинджифил на прахуляк
1 чаена лъжичка женшен
1 литър вода
3 кубчета лед

Изстискайте сока от лимона и портокала. Оставете настрани лимоновата кора. Почистете останалите съставки и ги нарежете на дребни късчета. Поставете съставките в блендер и разбъркайте добре. След това, прибавете вода и лимоновата кора, както и кубчетата лед.

Морковите, лимоните, гроздето и портокалите са с високо наличие на витамин С. Пушачите постоянно имат дефицит на витамин С. Женшенът работи като почистващо средство и антиоксидант. Той способства за по-добрата функционалност на белите дробове.

Вода от женско биле
Необходими съставки:
1 супена лъжица корен от женско биле
1 супена лъжица мед
1 чаша вода

Вижте още: Орхидеите ще цъфтят като луди

Оставете водата да заври и прибавете корена от женско биле. Оставете корена във водата за 20 минути, преди да добавите меда. Коренът от женско биле има антибактериални и противовъзпалителни свойства, улеснява отхрачването. Поради това е доста подобаващ за битка с физическите признаци при отхвърли от цигари.

В допълнение към физическите признаци, доста хора се сблъскват с психически проблеми. Стресът, дефицитът на сън и наличието на други пушачи наоколо постоянно са това, което принуждава хората да се откажат от концепцията си. Но, в случай че започнете да облекчавате физическите признаци, всичко ще бъде наред!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР