Как да очароваш толкова силно един мъж, че той да

...
Как да очароваш толкова силно един мъж, че той да
Коментари Харесай

Накарай го да полудее от любов: 10 изпитани трика

Как да очароваш толкоз мощно един мъж, че той да загуби мозъка си от обич? И, несъмнено, по какъв начин да го задържиш до себе си дълго време?

Има някои женски трикове, с които ще превземете изцяло даже и най-недостъпния мъж.
Независимата жена е тази, която е в положение да подлуди всеки мъж
Няма нищо по-съблазнително и привлекателно от дама, което е наясно тъкмо коя е, от какво има потребност и която не се нуждае от ничие удостоверение или утвърждение, с цел да бъде щастлива.

Тя си знае цената, знае и по какъв начин да реализира това, към което се стреми. Обикновено не се оплаква от нищо.

Ето такава жена просто подлудява мъжете, настояват психолозите. Силна, самостоятелната, която не разчита на никого. И мъжът е горделив, тъй като, макар че не се нуждае от нищо, тя отново го е избрала. Точно него!
Битката на безконечния „ ловджия “
Мъжете са си ловци по природа. Недостъпността на една дама и ловът ѝ е тип развлечение и самобитно съревнование за тях. Затова и се усещат по този начин горди, когато съумеят да привлекат дамата на своите фантазии. И тъкмо компликацията на улова ги кара да я ценят повече.

Ако незабавно му се поднесете на поднос и му дадете да разбере, че сте подготвени на всичко за него, това значи, че сте лесна плячка.

Ето за какво, „ опитомете “ мъжа последователно, поучават специалистите. Покажете му своята обвързаност, само че … постепенно. Нека да усеща, че не ви е спечелил от раз, че е значимо да се бори за връзката ви, в случай че желае да ви има.

И без значение дали става дума за другар или брачен партньор, не забравяйте, че постоянно би трябвало да стимулирате мъжа и да не позволявате на ловеца, който живее в него, да почине.
Да си предвидим е скучно
Предсказуемостта се свързва с рутина. А рутината унищожава пристрастеността. Непредсказуемите и дейни дами постоянно притеглят вниманието на противоположния пол.

Разчупете ситуацията, като понякога извършите нещо извънредно. Мъжете губят мозъка си по дами, които не робуват на правила и постоянно са в положение да ги изненадат. Както се споделя, разпоредбите са основани, с цел да бъдат нарушавани.
Не се фокусирайте върху външния си тип
Повечето мъже считат, че дамите, които обръщат прекалено много внимание само на външния си тип, са скучни и безинтересни. Ключовата дума е „ само “. Точно това отличава забавната жена от „ кифлата “. Последната се грижи единствено за външния си тип, до момента в който забавната жена очарова с разсъдък, грамотност, разностранни ползи. Тя също се грижи за визията си, само че не се концентрира единствено върху нея.
Желаната жена е жизнерадостната, пълнокръвната, щастливата жена
Бъдете радостни и отворени - това ще го накара да ви желае още повече.

Всички обичат непринудените и отзивчиви хора. И е напълно разумно мъжете да са привлечени от дами, които умеят да се смеят, да се забавляват и да вършат „ луди “ неща.
Покажете, че сте уверена
Не забравяйте, че другите виждат единствено това, което им демонстрираме. И в случай че се визиите по избран метод, по този начин и ще бъдете възприети. Това се отнася за всичко, в това число и за самочувствието.

Един забавен факт е, че множеството хора, които излъчват убеденост, в действителност просто се преструват.

Психолозите настояват, че е най-добре за нас да държим по този метод. Така с времето привикваме с „ ролята “ ролята на убеден човек и последователно ставаме такива. А няма нищо по-привлекателно и красиво от уверена жена, което знае личната си стойност.
Осъществете зрителен контакт с него и го подлудете
Понякога, с цел да подлудите един мъж, е задоволителен и един взор. Погледнете деликатно в очите му, установете зрителен контакт. Този взор е всичко, което би трябвало, с цел да възпламени искрата и влуди изцяло мъжа.

Да сътвори същинска магия, събуждайки у него страсти, за които даже не е подозирал, че може да изпитва!
Подхранвайте постоянно интереса му
Необходимо е да изненадвате мъжа, с цел да подхранвате интереса му към вас. Изненадите са значима и неразделна част от нашия живот. Покажете му, че не ви познава задоволително добре и че има още какво да му покажете. Той би трябвало непрестанно да ви преоткрива.

Например, в случай че той е привикнал да ви вижда в публични тоалети, облечете секси къси панталони и тениска, с цел да види, че не се страхувате да сте разнообразни.

Направете нещо, което той не чака от вас!

Ако ви познава като доста виновни и точни, отделете един ден, с цел да си починете от работата и го прекарайте дружно. Забавлявайте се по метод, който ще ви накара да запомните този ден до края на живота си! Това важи изключително за двойки, които са дружно от много време. По този метод ще съхраните връзката си такава, каквато е била при започване на запознанството ви.
Бъдете мистериозни
Една мистериозна жена постоянно притегля интереса на мъжете. Тя несъмнено е от вида дами, които могат да го подлудят. Затова не се представяйте като лесна гатанка и в никакъв случай не му изсипвайте едновременно цялата информация за себе си.

И в случай че получите благ комплимент за прическата си или роклята, не тръгвайте да обяснявате кой коафьор и коя фешън къща имат заслуга за това.

Прочетената книга не съставлява интерес за никого.
Не му се натрапвайте
Жена, която демонстрира на човек лека индиферентност, постоянно притегля мъжете като магнит.

Не се обаждайте през час и не изпращайте известия. И най-много не предявявайте море от искания към него за какво не е дал отговор, не се е обадил, не е пристигнал и така нататък

Такова държание ще изплаши и най-упорития мъж.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР