Как да носим обемни пуловери, така че винаги да изглеждат

...
Как да носим обемни пуловери, така че винаги да изглеждат
Коментари Харесай

Съвети за есенния стил от професионален модел

Как да носим обемни пуловери, тъй че постоянно да наподобяват стилно, и още потребни препоръки непосредствено от стилните снимачни площадки.

Валерия Липоветски е модел с съветски корени, само че през днешния ден живее в Канада. Тя работи в стилната промишленост още от тийнейджърските си години и с помощта на опита си е натрупала доста стайлинг трикове.

В едно от последните й видеа, тя разкрива няколко съвета по какъв начин да създадем есенните си тоалети в пъти по-стилни.

С един от триковете си, да вземем за пример, тя дава по-структуриран тип на визията с пълен пуловер, което е безконечното предизвикателство в зимните тоалети.

Валерия поучава да закрепим края на пуловера под сутиена си, вместо да го вкарваме в дънките си. Така силуетът е доста по-красив и мекушав, изключително в композиция с панталон или дънки с висока талия.

В фотографията по-долу пък ще я видите да ползва този трик, и то с блуза на брачна половинка си – което е още един съвет от нея. Според Вал в мъжкия дрешник можем да намерим също толкоз попадения, колкото в дамския. Особено през студените сезони, когато облеклата така и така са по-дебели и обемисти и за двата пола.

Друг трик, с който подобряваме визията си през студените сезони, е да завържем колана на тренчкота си на гърба. Така платът се придърпва обратно и придава моден резултат, когато палтото е разкопчано.

Вижте още от препоръките й във видеото по-долу:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР