Как да не си почине премиерът Кирил Петков, когато има

...
Как да не си почине премиерът Кирил Петков, когато има
Коментари Харесай

Киро на ски в Боровец, докато Украйна гори във война, правителството се тресе, а горивата летят нагоре

Как да не си почине министър председателят Кирил Петков, когато има така претрупан „ график “, а държавническите му отговорности не му дават и минута покой. Човещина е – и той му отпуска края. Нищо, че на на километри от нас – през Черно море, една страна гори, подпалена от страшна война. „ Военната интервенция “ в Украйна и ежечасно изменящата се конюнктура там явно не тревожат наш Киро. Не го брига и бруталният скок на бензина и рецесията с горивата. Явно не го тормозят и трусовете в държавното управление, които провокира оставката на военния министър Стефан Янев. Нито пък го плаши „ националната обич “, цапардосала го със снежна топка на връх Шипка.

Съпровождан от яката си защита от НСО, министър председателят отпраши към Боровец за „ подобаващ отдих “ и „ малко на ски “, видя кореспондент на ПИК.

Мощните джипове още веднъж са паркирани пред кръчма „ Попангелов “, а гардовете от НСО се грижат за спокойствието на премиера и приятелите му. Има-няма преди месец Киро още веднъж отседна там, с цел да разтуши с приятелите си, надалеч от столичната суетност.

Най-вероятно Киро и компанията му още веднъж ще спят в резиденцията на Министерски съвет в Боровец и ще карат вечерта ски.









Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР