Как да не се разхищава храна винаги е било гореща

...
Как да не се разхищава храна винаги е било гореща
Коментари Харесай

Как да спрем да прахосваме храна

Как да не се разхищава храна постоянно е било гореща тематика за тези, които са решили да спестят пари или да опазят планетата.

Въпреки многото ограничения, които са взети за намаляването на питателните боклуци на територията на Европейския съюз, всяка година се изхвърлят стотици тонове артикули.

Нови данни, оповестени в Програмата за боклуци и запаси (WRAP) на Европейски Съюз, демонстрират, че макар всички дейности по предварителна защита на разхищенията, от 2012 година насам питателните боклуци се усилват с 4.4 на 100.

Експертите регистрират, че множеството институции са се провалили в опита си да трансформират публичните настройки по отношение на разхищението на храна.

При изискване, че по света към 800 милиона индивида непрекъснато страдат от липса на храна, фактът, че не престават разхищенията на храна в някои елементи на света – най-много Съединени американски щати, Китай и Западна Европа, е повече от абсурден.

За да се понижи тази неприятна наклонност, неотдавна специалисти разпространиха няколко потребни съвета по отношение на това по какъв начин да понижим разхищенията.

По този метод ще можем да облекчим фамилния си бюджет и да създадем едно положително дело за планетата.

В нашата изложба ТУК можете видите пет лесни съвета по какъв начин да спрете да прахосвате храна.

>>> Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР