Как да напусна Русия? или “Как уехать из России? Тази

...
Как да напусна Русия? или “Как уехать из России? Тази
Коментари Харесай

Как да напусна Русия - една от най-търсените фрази в Google

" Как да напусна Русия? " или “Как уехать из России? ” Тази фраза се оказа една от най-търсените в търсачката Гугъл часове преди предстоящата тирада на съветския президент Владимир Путин, предава бТВ.

В собствен материал изданието “Форбс ” цитира данните на търсачката “Google Trends ”.

Сред търсените изречения са и: “Как да напусна страната по време на готовност? ”, “Как да отида в Казахстан? ”, “Как да напусна Русия без паспорт? ”, “Как да отида в Турция ”, “мобилизация ”, “задграничен паспорт ” и така нататък

Пиковете на търсене са през последните два дни.

Вчера " самостоятелните републики " Донецка национална република и Луганска национална република оповестиха, че ще проведат референдум сред 23 и 27 септември за присъединение към Русия. Такива референдуми се готвят и в окупираните територии на Запорожие и Херсон.

Малко по-рано пък съветският парламент утвърди законопроект, с който се стягат наказванията за закононарушения като дезертиране и отвод от присъединяване в готовност.

Днес сутринта Владимир Путин разгласи частична военна готовност в Русия, а изказването му бе предавано от съветската държавна телевизия.

Мобилизационните мероприятия стартират през днешния ден, а мобилизираните ще са 300 000 души от запаса. Мобилизираните в границите на частичната готовност ще преминат през спомагателна подготовка.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР