Как да направите добро впечатление на първа среща с мъж,

...
Как да направите добро впечатление на първа среща с мъж,
Коментари Харесай

Тайни тестове, на които мъжете подлагат жените при първа среща

Как да извършите положително усещане на първа среща с мъж, който ужасно доста харесвате? Ще ви представим шест дребни тествания, на които скрито ви подлагат мощните половинки, с цел да изпитат вашите качества и капацитет.

Мъжете просто не могат да се наситят на радостната страна на живота. Първата среща е съвършеният мотив да употребяват уменията си и да изпитат възможната си бъдеща партньорка. Бъдете сигурни, че те са извънредно запалени да схванат дали дамата против тях е налична, дали се интересува от тяхната персона и не на последно място дали подхожда към тях с ува дами е. Познавайки техните планове, вие ще сте готови за това, което ви чака и ще реагирате съответно на всяка една от създалите се обстановки.

Закъснявате ли за среща?
Отдавна отминаха дните, когато се приемаше за нещо напълно обикновено дами те да закъсняват за среща. Днес мъже те смятат за неуважително, в случай че решите да пристигнете на срещата даже минути по-късно. Бъдете точни, с цел да не се издъните още при започване на този специфичен за вас миг.

Проявявате ли интерес към неговата персона?
Демонстрирането на някакъв интерес е тайното оръжие, което ще завоюва сърцето на обекта на вашите стремежи. Имайте поради, че е належащо и значимо авансово да се запознаете с неговите ползи и занимания. Опознайте мъжа против вас, задавайки му въпроси, само че внимавайте да не превърнете срещата в разпит.

Достъпна ли сте за него?
Това, какво поръчвате на първа среща , би могло да сътвори позитивно или негативно мнение за вас. Вярвате или не, мъже те са склонни да съдят по напитките или десерта, който поръчвате в бара или ресторанта.

Скъпите питиета и ястия биха могли да ви накарат да изглеждате недостижими за човек, който се радва на простите неща от живота. Дръжте се естествено и не поръчвайте най-изчанчените имена от менюто, с цел да сте сигурни, че ще получите втори късмет за обич.

Стресирате ли се елементарно?
Мъжете употребяват разнообразни непредвидени условия, с цел да тестват вашите реакции. За да го впечатлите, би трябвало да излезете с най-хубавия отговор или решение на проблем от всяка една обстановка. Доброто усещане ви е обезпечено, в случай че покажете умения за решение на проблеми от друго естество.

Заблуждавате ли го с вашите отговори?
Не залъгвайте мъжа против вас с подправени отговори и благи жестове, с цел да прикриете същинското си лице, мисли и усеща. Ако копнеете за сериозна връзка тъкмо с този мъж, бъдете на 100% откровена с него. Стойте встрани от фалша, тъй като по един или различен метод той ще излезе нескрито и сигурно няма да бъде добре признат от отсрещната страна.

Умеете ли да поддържате връзка?
Мъжете ще ви оставят да поемете самодейността и да подхванете тематики, които ви вълнуват, с цел да схванат вашите отзивчиви умения. Това качество е значимо за тях, защото играе основна роля при представянето ви в най-близкия им кръг. За да извършите най-хубаво усещане, би трябвало да умеете и да говорите, и да слушате неговите другари. Запълнете паузата единствено, в случай че имате какво да кажете, а не просто, с цел да говорите нещо. Не обсъждайте сериали и всемирски злословия, изключително в случай че сте на първа среща.

Източник: Фрамар.бг

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР