Как да накарате един мъж да ви забележи и хареса? Поискайте

...
Как да накарате един мъж да ви забележи и хареса?
Поискайте
Коментари Харесай

Как да влюбите в себе си желания мъж?

Как да накарате един мъж да ви забележи и хареса?

Поискайте му услуга или помощ
За да накарате един мъж да ви забележи, той първо би трябвало да усети, че имате потребност от помощ или услуга. Мъжете обичат да се усещат потребни, по тази причина се възползвайте от тази тяхна естествена специфичност. Поискайте услуга на мъжа, който харесвате. Направете го без да изглеждате обезверени и извънредно нуждаещи се. Кажете му, че доста ще ви помогне, в случай че ви спомага. Предложете да му върнете услугата след това.

Направете му комплимент
Не прекалявайте с комплиментите и не го обсипвайте със суперлативи. Това ще ви направи да изглеждате обезверено търсещи внимание и обич. Вместо това изберете някоя негова отличителна линия и наблегнете на нея. Това ще му покаже, че го оценявате и забелязвате позитивните му страни. Мъжкото его ще бъде поласкано без това да го накара да схване държанието ви неподобаващо.

Удължете зрителния контакт
Когато говорите с мъж, който харесвате, е значимо да установите зрителен контакт. А когато в действителност желаете той да ви забележи и да се впечатли от вас, удължете зрителния контакт, като внимавате да не се трансформира в зяпане.

Казвайте името му
Когато мъжете чуват името си, това кара егото им подсъзнателно да им нашепва, че би трябвало да извърнат внимание на дамата, която ги посочва. Възползвайте се от този естествен закон на привличането. Той работи освен при мъжете.

Копирайте жестовете му
Друг закон на привличането, който е и част от езика на тялото, който използваме при другарство, са жестовете. Несъзнателно хората са привлечени от други, които имат сходни с техните жестове. Опитайте се да хванете значителната част от неговия жанр на жестикулиране и го копирайте по време на диалог.

Не се опасявайте да му покажете, че го харесвате
Страхът от отменяне доста постоянно пречи на хората да се провиснал и да разкрият възприятията и настройките си. Ето за какво доста постоянно мъжете не вършат първата стъпка, а и дамите също – от боязън да не би да наподобяват обезверени, слаби или да бъдат отхвърлени. Ако продължавате да се страхувате, няма да привлечете обич, а и вниманието на индивида, който харесвате.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР