Как да живеем и да се храним така, че да ...

Как да живеем и да се храним така, че да

Ролята на храненето за човешкото здраве – на фокус в Линия Здраве

Как да живеем и да се храним по този начин, че да съхраним своето здраве? Тази неделя, 28 ноември , специфичен посетител по тематиката в студиото на особеното здравно предаване „ Линия „ Здраве “ в ефира на Bulgaria ON AIR ще бъде доктор Людмила Емилова .

Точно в 9:30 часа, в диалог с водещата на предаването Яна Данаилова, експертът ще запознае феновете в ефира на малкия екран със значимостта и ролята на здравословното хранене за човешкото здраве.

Д-р Емилова ще опише повече за плодолечението и гладолечението, с помощта на които е помогнала за възстановяване на здравословното положение на стотици пациенти.

В пъстрото студио на предаването диетологът ще разкрие кои са факторите, които могат да повлияят за предварителна защита от публикуваните измежду обществото затлъстяване и развиване на метаболитен синдром.

Кои храни са най-полезни и каква е ролята на детокса за предпазване на човешкото здраве? Не пропускайте отговорите на тези и още въпроси от доктор Людмила Емилова в особеното здравно предаване „ Линия „ Здраве “ – на 28 ноември, от 9:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Източник: az-jenata.bg
PromoMall.bg