Как да изненадате любимия по празниците и да направите така,

...
Как да изненадате любимия по празниците и да направите така,
Коментари Харесай

Секс под елхата? Защо не

Как да изненадате обичания по празниците и да извършите по този начин, че той да бърза да се върне по-скоро от коледните празненства, с цел да ви грабне в прегръдките си? Просто не пропускайте да украсите с разноцветни лампички елхата и… самите себе си.

Изненадайте го с вкусна вечеря и украсете тялото си с коледни лампички. Гледката на голото ви тяло, обгърнато със светлинки, ще е повече от омагьосваща за него.

Асоциацията на завързване с… коледни лампички несъмнено ще увеличи половия му вкус по нов метод. Видът ви ще бъде изцяло друг и нов за него, а добре знаем, че разнообразието в секса е един от главните способи да задържим интереса на обичания. Светлините и голотата са едни от еротичните стимулатори за мъжете.

Докато част то дамите се тормозят да вършат секс на ярко, множеството мъже избират да имат цялостна видимост, до момента в който обладават дамата. Светлината и опцията да се любуват на женствените форми и интимните пози, с които можете да го изненадате, ще бъдат онази характерна фалшификация, която ще придаде усет на вечерта, с цел да я направи незабравима.

Ирландски учени са открили, че мощната светлина спомага за отделянето на тестостерон при мъжете и това доста ускорява желанието им за полова приятност с половинката.

Оказва се, че светлинната терапия, която намира приложение при лекуване на меланхолия, може да се употребява дейно при лекуване на хора с проблеми с ерекцията и постигането на удовлетворяващ секс. Ако желаете да съчетаете положителното въодушевление на празниците със доста нараснало либидо, не акцентирайте на алкохолните питиета, а на вярното осветяване в спалнята, хола, банята и на всички места, където възнамерявате да вършиме секс.

Ако се притеснявате от тялото си и за вас прекомерната светлина е табу, просто облечете еротична нощничка или дреха, в която се чувствате секси. Развоят на нощта ще ви даде насоки по какъв начин тя да продължи, само че се обзалагаме, че ще е запаметяваща се вечер…
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР