Как да изградим успешен образ в социалните мрежи е темата

...
Как да изградим успешен образ в социалните мрежи е темата
Коментари Харесай

Как да изградим успешен образ в социалните мрежи е темата на изданието на Академията за бизнеслидери

" Как да изградим сполучлив облик в обществените мрежи " е тематиката на започващото следващо издание на Академията за бизнеслидери. Юлияна Георгиева – управител " Комуникации и кариерно развиване " в нея изясни в предаването " Хоризонт до обед " по какъв начин е основана:

Тази академия е основана преди три години, Създадена е напълно от учениците, които участваха на наша лятна академия. След приключването й една противоположна връзка получихме от тях от какви тематики те се нуждаят да дискутират и да разискват. Тогава взехме решение, че ще я стартираме и ще я създадем безусловно безвъзмездна, като обсъждаме тематики, които са доста близки до тях сега.

По мотив определената тематика Георгиева сподели:

Установихме, че по най-новите статистики, над 80% от българите прекарват времето си в обществените мрежи всекидневно. Тогава си зададохме този въпрос: " Какво вършим ние вътре в обществените мрежи и какви сме на открито, отвън тях? Има ли разлика? Какви профили построяваме и дали те дават отговор на нашата персона като цяло? "

Поканили сме доста забавни дебатьори, хора, които се развиват в тези сфера, психолози, които ще приказват с децата. Но това, което желаеме ние най-много да забележим и до дебата, който желаеме да доближи, е те самите да си изговорят по какъв начин могат да употребяват тези обществени мрежи и те да бъдат потребни за тях. Но също по този начин да бъдат и доста деликатни, тъй като подценяват този миг с откритостта си и това, което разгласяват вътре в тях.

По-голямата част от хората, от учениците, които посещават, към този момент са 12-и клас. Искаме да им обърнем внимание, тъй като все по-често работодателят стартира да наблюдава профилите на хората, на бъдещите им служащи в обществените мрежите и това, което ще види там, не всеки път, само че в доста огромен случай рефлектира върху избора му. Хората построяват мнението си даже единствено като погледнат профилите ни от време на време в обществените мрежи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР