Как да има еуфория при депутатите от ГЕРБ, след като

...
Как да има еуфория при депутатите от ГЕРБ, след като
Коментари Харесай

Валентин Радев: Не се търпи! Държавата отива на зле

„ Как да има еуфория при депутатите от ГЕРБ, откакто те са хора с богат управнически опит. Тези хора знаят защо става въпрос. Те са обезпокоени от положението на страната, за финансите на страната. Но към този момент не се търпи, с всеки минал ден, в който остават на власт, страната отива на зле. Хората го виждат по бензиностанциите, по хладилника си “, съобщи някогашният министър на вътрешните работи от ГЕРБ Валентин Радев пред Bulgaria ON AIR.

Той показа, че е учуден от хората, които се пробват да поддържат държавното управление.

„ Да погледнат числата, в случай че не имат вяра на ГЕРБ или друга съпротива в Народното събрание, да погледнат Национален статистически институт, да видят какъв брой е инфлацията. Постоянно свързват ГЕРБ с Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и споделят „ Вижте какво става “, а не помнят, че Българска социалистическа партия е дружно с „ Демократична България “ в държавното управление. Такива неща разрушават доверието “, добави той.

Бившият министър е спокоен, че има задоволително хора, които още веднъж ще гласоподават за тях.

„ Може би ще гласоподават повече за нас в този момент, може би отново ще са толкоз. Но имаме задоволително хора, които да ни поддържат и ни имат вяра. Ние се плашим, че доста хора не имат вяра на тях. Много неистини се споделиха, доста обещания се дадоха, които не се извършват “, акцентира Валентин Радев.

„ Не споделям неприятно, че Българска социалистическа партия са там, само че се чудя на „ Да, България “ за какво са там. Трябва да свикнем, че това и на нас ще ни се наложи. Нямаме съдружна просвета. Не може политик от ранга на премиера, министър да излиза и да приказва думи, които ме е позор да повторя. Те остават леке “, разяснява още той.

„ Борбата с корупцията става последователно и с години. Не едно държавно управление единствено. Трябва да има просвета в политиците и да го знаят това, а не идват и да споделят: „ Дотук бяха неприятните, ние сме почтените “. Кои сте вие почтените? Аз какъв съм? ", попита Валентин Радев.

Той добави, че личностните обиди би трябвало да спрат.

„ За това има прокуратура, оставете тези неща на тях. Да внимават какво приказват, в това число и министърът на Министерство на вътрешните работи. Има и съд. “, изясни той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР