Как да гледате как Франция срещу Бразилия подчертава вълнуващия Ден 10 от Световната купа за жени

...
Световно първенство за жени 2023: Резултати на живо, програми, резултати,
Коментари Харесай

Световно първенство за жени 2023: Резултати на живо, програми, резултати, таблици и голмайстори

CNN —

Ден 10 от Световното първенство за жени през 2023 г. трябва да се окаже трилър.

Екшънът в събота е подчертан от апетитния сблъсък между европейския гигант Франция и южноамериканския гигант Бразилия, като As Canarinhas знае, че победата ще осигури преминаване към финалните 16.

На друго място Швеция се изправя срещу Италия, преди потенциално историческият мач между Ямайка и Панама да завърши действието за деня.

Как да гледате

В САЩ мачовете ще се излъчват по вашия местен канал на Fox. Можете също така да предавате поточно мачовете, като влезете с вашия телевизионен доставчик на foxsports.com или в приложението Fox Sports. Telemundo и Peacock осигуряват покритие на испански език.

Seven Network и Optus Sport излъчват мачове в Австралия, а BBC и ITV имат правата в Обединеното кралство.

Пълна разбивка на притежателите на медийни права във всяка държава е достъпна на уебсайта на ФИФА.

Швеция срещу Италия започва в 3:30 сутринта ET, Франция срещу Бразилия започва в 6 сутринта ET, а Панама приема Ямайка в 8:30 сутринта ET.

Швеция срещу Италия

Тийнейджърска сензация Джулия Драгони впечатли в първия мач на Италия.“ class= Тийнейджърската сензация Джулия Драгони впечатли в първия мач на Италия. Буда Мендес/Гети изображения

С победи в началните си мачове от група G и с равенство между Аржентина и Южна Африка в петък, както Швеция, така и Италия могат да се класират за директните елиминации с още три точки.

Швеция ще бъде фаворит в първия мач в събота, но растежът на женския футбол в Италия продължава, откакто националният отбор достигна до втория кръг на директните елиминации за първи път в историята си преди четири години във Франция.

Шведите се нуждаеха от победител в 90-та минута, за да надминат Южна Африка в първия си мач от групата, лишавайки Баняна Баняна от първата в историята точка на Световната купа за жени и със сигурност ще трябва да се подобрят значително, за да надминат Италия.

16-годишната сензация на Италия Джулия Драгони – наричана „Малкият Меси“ – изигра решаваща роля в сърцето на халфовата линия на отбора, когато Le Azzurre спечели минималната победа с 1-0.

Франция срещу Бразилия

Ари Борхес отбеляза първия хеттрик на турнира при победата на Бразилия с 4-0 над Панама. Ари Борхес отбеляза първия хеттрик на турнира при победата на Бразилия с 4:0 над Панама.

Не се случва често да получавате сблъсък в тежка категория като този в груповите фази на Световното първенство.

Има допълнителен слой интрига, като се има предвид равенството 0-0 на Франция срещу Ямайка в откриващия мач, с силен натиск върху Les Bleues да се опитат да избегнат ранно отпадане в Австралия и Нова Зеландия.

Бразилия, от друга страна, беше впечатляваща в първия си мач срещу Панама, като победи комфортно с 4-0. Талисманът и икона Марта, която играе на своето шесто и последно Световно първенство, може да се върне в титулярния състав срещу Франция, след като започна на пейката срещу Панама.

Франция, класирана на пето място в света, ще бъде подкрепена от броя на положенията, които създаде срещу Ямайка, но ще трябва да бъде далеч по-малко разточителна пред вратата, за да има някакъв шанс да победи Бразилия.

Панама срещу Ямайка

Играчите на Ямайка празнуват, след като спечелиха равенство срещу Франция. Играчите на Ямайка празнуват след равенство срещу Франция. Дейвид Грей/AFP/Getty Images

След като осигури първата точка на отбора на Световно първенство за жени, Ямайка ще бъде пълна с увереност, че може да се справи още повече срещу Панама.

Reggae Girlz бяха изключително впечатляващи срещу Франция при това нулево равенство, но ще трябва да се опитат да преодолеят Панама без звездата Khadija „Bunny“ Shaw, която беше изгонена за второ нарушение, което трябва да бъде отбелязано в края на предишния мач.

След като страната се появи на Световно първенство за жени за първи път, играчите на Панама бяха разплакани по време на националния химн преди мача срещу Бразилия.

Отборът със сигурност ще има по-голям шанс срещу Ямайка и вероятно ще се надява на първа точка от Световното първенство за жени.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР