Как човек с 19 обвинения от обвиняем се превръща в

...
Как човек с 19 обвинения от обвиняем се превръща в
Коментари Харесай

Асим Адемов : Божков първо да изчисти името си, после да има политически амбиции

Как човек с 19 обвинявания от обвинен се трансформира в предпазен очевидец, по какъв начин става тази трансформация? Първо да потвърди, че е почтен, а по-късно да упреква и да има политически упоритости. Много хора желаят да извадят Борисов от политиката, само че той остава незаобиколим фактор. Нека Божков първо да си почисти името, против него има доста съществени обвинявания. Ако се потвърди, че е почтен, тогава да предявява искания. 

Това сподели евродепутатът от - СДС Асим Адемов  Асим Адемов Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община в предаването  " Офанзива " по NOVA NEWS. Според него Божков е финансирал митинги, а това е станало ясно от данни от прокуратурата. Адемов също по този начин съобщи, че Демократична България води лицемерна политика - едно приказват, а вършат друго и не желаят да заловен протегнатата ръка на.

Той разяснява и промяната на българския еврокомисар. " Очаквам на 12 септември в Европейския парламент да няма изненади и да одобрим кандидатурата на Илиана Иванова, която има огромна поддръжка от другите парламентарни групи. Изслушването мина доста добре и тя се показа чудесно. Следващата седмица сигурно ще получи утвърждението на сътрудниците ми ", безапелационен е той. 

По думите му се изисква храброст и кураж от страна, с цел да поеме Иванова тази служба в края на мандата на Европейска комисия. " Очаквам да се показа на доста високо равнище, да продължи делото на Мария Габриел, да следва заложеното равнище. Да се наложи като доста добър еврокомисар и да продължи и идващ мандат ", изясни той.

Относно препоръката на Европейски съд по правата на човека България да вкара правна рамка в отбрана на еднополовите двойки Адемов показа, че Конституционен съд се е произнесъл по проблема. " Нямаме правосъдно решение да се признават еднополовите съюзи, законодателството трябва да се промени, с цел да се случи това. Важното е какво споделя правото ", уточни той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР