Как бихте искали да живеете и работите в района, често

...
Как бихте искали да живеете и работите в района, често
Коментари Харесай

Мечтана работа на „Карибския“ остров в Обединеното кралство за заплата от 110 000 британски лири – но има уловка

Как бихте желали да живеете и работите в региона, постоянно именуван „ личните Карибски острови на Обединеното кралство “ и вероятно да печелите повече повече от £110 000 за това?

Е, в случай че сте в вярната промишленост и имате всички нужни квалификации, тогава това може да е работата за вас. В момента се популяризира опция за работа „ един път в кариерата “ и тя е основана на прелестните острови Сили.

Тези пет острова са посочени измежду едни от най-хубавите места за живеене в цялото на Обединеното кралство с помощта на своите бели пясъчни плажове, кристално чисти води и тучни зелени пейзажи. И бихте могли да печелите до £110 250 на година, като живеете там и поемате нова роля – въпреки и доста предизвикателна.

В момента Totaljobs афишира за работа на заплатен персонален доктор, покриващ всичките пет острова, осигурявайки грижи за 2500 поданици. Заедно с вашите сътрудници, които ще включват сътрудник на цялостен работен ден, доктор по психологично здраве и екип от медицински сестри, вие ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР