Как американците планират да съсипят страната ни - трябва да

...
Как американците планират да съсипят страната ни - трябва да
Коментари Харесай

Шпионските трикове на САЩ: Вашингтонските „специалисти“ търсят болните точки на Русия, но отстъпват „умствено“ на Ален Дълес

Как американците възнамеряват да съсипят страната ни - " би трябвало да се съсредоточим върху бурятите, чеченците и якутите "

Онзи ден някогашният настоящ шеф на разузнаването на Министерството на защитата на Съединени американски щати Дейвид Шед разгласява нова поредност от рекомендации към американските разследващи организации за подкопаване на публичните настроения в Русия.

Изглежда, че лаврите на Ален Дълес преследват пенсионирания шпионин. От една страна, четенето на тези рекомендации е смешно, въпреки това е забавно.

Сладкият привкус на американската фантазия

„ В наше време продаването на американската фантазия на руснаците е безсмислено “, написа някогашният офицер от разузнаването. „ Тази тактика е светиня от Студената война, несъответствуваща за модерна Русия. “

Всъщност сладката американска фантазия завърши преди повече от четвърт век - през 90-те години. Тогава американците технично ни „ създадоха “. Всички идеологически неточности на кремълските старци бяха употребявани от тях в най-голяма степен.

Американците като цяло са огромни майстори да употребяват отрицателните черти на националния темперамент на обектите на въздействие или отрицателните страни на публичния живот. Тях ги има във всяко общество - даже и най-проспериращото. Но не във всяко общество те „ режат окото “ на елементарния човек. Американците са огромни експерти в „ откриването “ на това „ второ обществено зрение “. Поръсените с нафталин кремълски старейшини със самото си лъчение и държание предизвикваха остро неспокойствие измежду популацията на страната.

Страната обезверено искаше свежия вятър на смяната. Мечтата за комунизма - светлото бъдеще на цялото човечество - изгоря до основи. И в подмяна старейшините не се притесняваха да не оферират нищо на популацията. И американците влетяха в създалия се идеологически вакуум с развети платна.

Предварително беше квалифициран „ джентълменският комплект ” на американската фантазия: дънки, Холивуд, Бийтълс, Ролинг Стоунс, дъвки, маратонки Адидас, Кока-Кола. Комплектът е простоват, само че подейства неустоимо. От руския гражданин капеше лепкава слюнка от злоба към непознатата страна и отровна лимфа във връзка с личната си страна. Кремъл дефинитивно се изгуби във времето и пространството.

А по-късно всичко гръмна.

Докато наивният елементарен руски жител въодушевено вдишваше „ въздуха на свободата “, сътрудници оттатък океана ограбваха страната скрито, унищожавайки цели промишлености „ в хода на играта “ и изхвърляйки милиони през портите на предприятията – с цел да дишат „ свежия въздух на свободата ”. Всичко това беше съпроводено от кървави спорове в националните околности, грабежи, кланета и даже местни войни. Всичко съгласно законите на жанра.

Дъвката и кока-колата ни излязоха скъпо.

Не минаха и двадесет години преди този момент да разбере професионалният офицер от разузнаването господин Дейвид Шед.

И реши да ни предложи нова дъвка.

Ново време – нови песни

„ Трябва да заложим на съветския шовинизъм “, инструктира Шед, „ Трябва да приказваме по-често за вредите, породени на Руската федерация вследствие на въоръжения спор в Украйна, с цел да изобличаваме корупцията и несправедливостта в Руската федерация. ”

Два следващи изстрела - и двата " нахалос ".

Първо, и най-глупавият руснак от дълго време е наясно, че точно Америка нанася най-вече вреди както на Русия, по този начин и на Украйна - със глобите си, доставките на оръжия на киевската хунта и изобщо с цялата си политика.

Същите тези съветски националисти, на които англосаксонците ще залагат, знаят това като никой различен. И малко хора ненавиждат американците по метода, по който тези хора ги ненавиждат. Е, с изключение на може би арабите в Ирак и персите в Иран. А що се отнася до вредите... Това се вика да хвърлиш виновността от болната глава върху хубавичко - обичан американски трик.

Второ, практиката демонстрира, че всеки Майдан, всяка цветна гражданска война, „ заточена “ за промяна на сегашния режим и определяне на марионетка, следена от янките, стартира строго с битката с корупцията. Киргизстан, Грузия, Армения, Казахстан, в този момент Украйна.

Всичко е като писано под индиго, всичко е строго по един модел. И коя страна след тази американска битка с корупцията стартира да живее по-добре? Професионалните оператори на хаоса и генераторите на войни и спорове не идват в непознатите страни, с цел да живеят там по-добре.

В най-хубавия случай нашествениците ще ви ограбят, в най-лошия - просто ще ви убият. Какво стана, белким в Украйна, в Грузия или Армения, след всички тези майдани и битката с корупцията, започнаха да живеят по-добре? Попитайте хилядите мъртви и десетките хиляди осакатени за това...

„ Ефективните осведомителни интервенции биха могли да покажат на руснаците по какъв начин страната им се е трансформирала от нация с интернационално почитание и авторитет в световен парий-изгнанник “, продължава да кукува Шед. Цял залп халосни изстрели. И то с едно изречение. Лъжите струят от всяка фраза като пача от прогнил мях.

Първо. Оказва се, че " съветската нация " се е употребила с интернационално почитание! А стига бе! Ама съществено ли, в действителност? Е, тогава просто не сме на себе си от приятност! И явно тъкмо от възприятието на това почитание към нас, с предпазливостта и благоразумието на бик в плевнята, всичко се катереше по нас поред - ту псетата-рицари, ту французи, ту поляци, ту германци. Сега и американците...

Второ. Г-н Шед евентуално не подозира, че междинният руснак е подготвен да се изтрие с интернационалното почитание на Запада. Друга приложимост на това „ почитание “ не му е позната. Що се отнася до пария-изгнаник, погледнете най-малко Източния стопански конгрес. И сметнете какъв брой страни изпратиха там свои посетители и наблюдаващи. Леле, леле заточеник...

Виж, същинските изгнаници са склонни да бягат от другите страни с аеробуси, от колелата на които наивните туземци, повярвали на американците, се изсипват върху бетона от въздуха. Както беше не толкоз от дълго време в столицата на Афганистан.

„ Необходимо е да се проведат осведомителни интервенции на Съединени американски щати, с цел да се разпалят антикремълските настроения измежду съветските етнически малцинства “, продължава да приказва Шед. Добре, само че първо намерете тези потиснати малцинства в Русия. Те са по-лесни за намиране в Америка - измежду чернокожите, директни потомци на плебеи и прогонените от вас в резерватите локални поданици на страната - индианците.

„ Групи като бурятите, якутите и чеченците са изправени пред непрекъсната дискриминация, а страната си затваря очите за това “... Е в този момент, както се споделя, се оля малко по-сериозно. Ако Шед не подозира, „ групи като бурятите, якутите и чеченците “ в този момент се бият в отрядите против американската прокси войска в окупираната от Съединени американски щати Украйна в спецоперацията. Борят се безкористно. И измежду тези „ групи ” към този момент има доста носители на ордени „ За смелост ”. И има Герои на Русия. И то доста.

„ Пропутинските руснаци не гледат дисидентски канали “, вещае „ пенсията “ от разузнаването, отваряйки очите на Америка. „ По-ефективният метод да стигнете до сърцето на Путин е да работите в личната им общественост. Най-важният аспект на съветската просвета е доверието. Когато дисидентските отзиви идват от източници, които руснаците считат за надеждни, те губят бдителността си.

Затова затова, Съединените щати би трябвало да се стремят да си партнират с рускоезични авторитетни лица в обществените медии, с цел да им оказват помощ да популяризират известия в Русия, с цел да се опълчват на разпространяващата се дезинформация от Кремъл.

Търсете и ще намерите. Сега, след клането, което американците отприщиха в Украйна, в Русия даже тези, които го подлагаха на критика, през днешния ден имат вяра в Путин. А и " авторитетните персони " в Русия са ясно разграничени на три лагера. Някои избягаха в чужбина и незабавно изгубиха последните остатъци от въздействието си в Русия. Други в Русия млъкнаха като мишка под метла. Трети пък намерено показват поддръжката си за Путин.

На коя от трите групи разчитате, господа шпиони?

Шед явно не съумя да опитва лаврите на някогашния началник на Централно разузнавателно управление на САЩ Ален Дълес. Определено той беше по-умен. И знаеше в какви болеви точки би трябвало да удари руския човек.

А сегашните... Както не знаеха и не разбираха актуалните съветски действителности, по този начин и до момента не са разбрали. Деградацията на интелекта е явна.

Общо взето, този Шед - от такова умствено изпитание - се " счупи ".

Донесете нов.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР