Как американски фирми и проекти, по които вече са минали

...
Как американски фирми и проекти, по които вече са минали
Коментари Харесай

Проф. Радулов: Денков пътува в чужбина, за да бъде сниман с колкото се може повече държавници

Как американски компании и планове, по които към този момент са минали избран вид надпревари или търгове, след това се разясняват от Асен Василев и той взима отношение. Въобще във връзка с външната политика има доста сериозна ревнивост от страна на ПП-ДБ към ГЕРБ. И това е може би в основата на тези политически совалки, които следим. Така, съгласно изявленията и на високо ниво от ГЕРБ, доста се ревнува опитът да се организира такава дейна дипломация.

 

Министър-председателят Денков пътува много в чужбина в последните седмици. Целта е да бъде сниман с колкото се може повече държавници, с цел да може по този метод да удостовери своята подготвеност точно в региона на външната политика. Друг е въпросът с какви държавници се среща. Нидерландският министър председател Рюте е в оставка, а френският президент Макрон губи непрестанно престиж. Това разгласи пред Лили Маринкова в студио „ ФАКТИ “ и предаването „ Разговор “ проф. Николай Радулов, специалист по национална сигурност и учител в Нов български университет.

„ Има и друго. Не съумяха да му обезпечат на Денков фотография в Белия дом с Байдън, макар че дадоха една крупна сума на лобисти. Странно е за какво не стана. От другари, които имам в Съединени американски щати, знам, че с единствено фотография с американски политици коства 10 000, 15 000 $. След това пък какво ще се написа в пресата, е друго “, добави още гостът.

„ Не можем да бъдем сигурни дали имената на хората в „ творбата “ на военачалник Атанасов, обвързвана с убийството на Мартин Божанов – Нотариуса, са достоверни. Неговата е-поща е известна с това, че получава доста „ сигнали “. Въпросната „ творба “, която той даде на комисията в Народното събрание, е анонимна “, показа още Радулов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР